Burdur'da korkunç kaza! Bir kadın yanarak hayatını kaybetti, 3 kişi yaralandı

Düzenleyen:
- Güncelleme:

GÜNDEM Haberleri

Burdur’da korkunç bir kaza yaşandı. Seyir halindeki otomobiller çarpıştı ve bir tanesi alev alev yanmaya başladı. Alev topuna dönen araçta ise bir kadının olduğu ve talihsiz kadının yanarak hayatını kaybettiği öğrenildi.

Gece 01.30 sıralarında Antalya- Isparta kara yolunun Bucak'a bağlı Kargı köyü yakınlarında meydana gelen kazada iki otomobil çarpıştıktan sonra alev aldı. İhbarın ardından olay yerine çok sayıda sağlık ve itfaiye ekibi sevk edildi. Yangın Antalya Büyükşehir ve Bucak Belediyesi itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle söndürüldü.

YANARAK HAYATINI KAYBETTİ

Kazada araçtan çıkamayan A.Ö. adlı kadının hayatını kaybettiği belirlenirken, yaralanan 3 kişi ise Antalya'daki hastanelere sevk edildi. Kaza yoldan geçenler tarafından cep telefonu kamerasıyla kayda alındı. Görüntülerde alev alan otomobillere itfaiye ekipleri müdahale etmeye çalışırken, çevredekilerin "Beyaz arabada kadın var. Yanan araçta bir kadın var" dedikleri duyuldu.(İHA)

BU VİDEO DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR...

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...