Bunlar kimin vekili

Bunlar  kimin vekili

GÜNDEM Haberleri

Emanet oylar ile barajı geçen HDP'liler seçim öncesi taktıkları maskelerini çıkartarak gerçek yüzlerinini teker teker göstermeye başladı.

Türkiye Gazetesi - ÖZEL
Son skandal HDP'nin bir başka uzantısı De-mokratik Bölgeler Partisi (DBP) Cizre Belediye Başkanı Leyla İmret'ten geldi. İmret “Cizre'de Türkiye'ye karşı iç savaş yürütüyoruz” dedi.
BURCU ÇELİK ÖZKAN
“Bu memleketten defolup gideceksiniz”
HDP seçim kutlamalarında konuşan vekil Burcu Çelik Özkan, köy korucularını sert bir dille eleştirerek, “Bu memleketten defolup gideceksiniz. Bize uzattığınız o keleşi size çevirmesini biz çok iyi biliyoruz” dedi.
ABDULLAH ZEYDAN
“PKK sizi tükürüğüyle boğar”
HDP'li vekil Abdullah Zeydan PKK'nın halk hareketi olduğunu belirterek şunları söyledi: “PKK, Türkiye'yi ve Ortadoğu'yu güller bahçesine çevirmek için ortaya çıkmış barış ve halk hareketidir. Eğer PKK Türkiye'yi güller bahçesine çevirmek istemeseydi, PKK'nın öyle bir gücü var ki, sizi tükürüğüyle boğar.”

FAYSAL SARIYILDIZ
PKK'ya kuryelik yaptı

HDP'li vekil Faysal Sarıyıldız, Şanlıurfa'nın Ceylanpınar ilçesinde PKK'ya silah teslimatı yaparken suçüstü yakalandı. Emniyet ve İstihbarat birimleri, Sarıyıldız'ın silah ve mühimmatın önemli bir kısmını YPG güçlerine göndereceğini açıkladı.
Ziya Çalışkan:
Şehitlerimize layık olacağız


Adana'da emniyet müdürlüğüne saldırıda 2 polisi şehit eden PKK'lı teröristin Şanlıurfa'daki cenazesine HDP'li Ziya Çalışkan da katıldı. Teröristin annesini teselli ederek şu kan dondurucu lafları söyledi: “Her toprağa verdiğimiz şehit, bizim için bir yemin, bir ant oldu. Toprağa verdiğimiz her yiğidimize ant olsun bu şehitlerimize layık olacağız” dedi. 
Bercan Aktaş
Skandal tweet!

HDP Parti Meclisi üyesi Bercan Aktaş, Şemdinli'de şehit edilen özel harekât komiseri Ahmet Çamur hakkında Twitter hesabı üzerinden, 'etkisiz hale getirilmiştir' yorumunda bulundu. 



ŞAFAK ÖZANLI
PKK'yı besleyen HDP'li 

Kars'ta terör örgütü PKK militanlarına gıda ve ihtiyaç malzemesi götürüldüğü ihbarını alan emniyet güçleri, 3 aracı durdurdu. Araçların birinde HDP Kars Milletvekili Şafak Özanlı çıktı. 

SEBAHAT TUNCEL
Devletin polisine tokat 

HDP'li eski vekil Sebahat Tuncel polise tokat atmıştı. Tuncel, üzerinden yıllar geçmesinin ardından bir skandala daha imza atarak “Hangi elle tokat attın diyerek elimi öpmek isteyenler oldu.” dedi.  




UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...