Bülent Arınç: İçimizdeki çürüklere rağmen yapamadılar

/ Kaynak: İHA
Bülent Arınç: İçimizdeki çürüklere rağmen yapamadılar

GÜNDEM Haberleri  / İHA

Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, 'Bunlar 11-12 senedir başımızdalar, böyle giderse 20 yıl daha başımızda kalacaklar' dedi.

Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, 'Bunlar 11-12 senedir başımızdalar, böyle giderse 20 yıl daha başımızda kalacaklar. O zaman biz ne olacağız' telaşına düştüler. Bizi kapatamadılar dava açtı olmadı. Partimizin içinde çürükler çıktı onlarda bizi küçültemedi. İçeriden çökertmek olmadı. Ulu bir çınar gibi AK Parti" dedi.

nbsp;Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, Bilecik'in Söğüt ilçesinde partililerle buluştu. Bozüyük ilçesinden Söğüt ilçesine gelen Arınç, ilçe meydanında partililer tarafından karşılandı. Söğüt Kültür Merkezinde partililere seslenen Arınç, AK Parti Söğüt Belediye Başkan Adayı Osman Yılmaz için destek istedi.

nbsp;Arınç, geçen yıl Çanakkale'de bir similasyon merkezi açtıklarını, Bursa'da Osmangazi Belediye tarafından 1326 panaromik bir müze yapılacağını söyledi. 10 yılda hükümetin yaptığı hizmete değinen Arınç, şunları söyledi:

nbsp;"19 bin 500 kilometre bölünmüş yol yaptık. 10 senede yaptık. Bundan önce 69 senede 6 bin kilometre yol yapmışlardı. Yüksek hızlı trenler devam ediyor. İstanbul'la bağlanacağız Ankara'ya bağlanacağız Türkiye'nin her yerine bir sistem içerisinde bağlanacağız. Tüneller yapıyoruz her biri 4 kilometre uzunluğunda. Asma köprüler yapıyoruz İzmir Dil ovasında 4 kilometre uzunluğunda. Yerin altına giriyoruz yerin üstüne giriyoruz. Neyle yapıyoruz milletten alıyoruz Allah bereketini veriyor tekrar millete geri dönüyoruz. Yolsuzluk olsa hırsızlık olsa bu kadar hizmet yapabilir miyiz?"

nbsp;"SES KAYITLARININ YÜZDE 80'İ YALAN"

nbsp;Bu seçimler öncesinde bir gürültü koparttılar. Her akşam 8-10 tane kasetler yayınlanıyor" diyen Arınç, "Başbakan çocukları ile konuşuyor, Başbakan yabancı Başbakanla konuşuyor, bir ahlaksız çete kimse o, dinliyor zamanı gelince servis etmeye başlıyor. Bu konuşmaların yüzde 80'i yalan. Bunların çoğu çarptırılmış. Ben şimdi diyorum ki Söğüt çok güzel bir yerdir buradan bu cümleyi alıyorum, başka bir yerde ben demişim ki buranın şu, şu eksikleri var, başka yerde farklı bir cümle söylemişim. Siz bu 3 cümlenin içerisinden 3 tane farklı cümleyi alıp siz teyp kaseti olarak yayınlarsanız, bu ihanetten başka bir şey değildi. Oysa konuşmanın bütününde ben böyle bir şey söylemiyorum. Geçtiğimiz günlerde Bahçeli için montaj nasıl yapılır dinlettiler. Biz onu mecliste grup toplantısında dinledik" dedi.

nbsp;"BİR SİYASETÇİYE HAKARET ETMEK YAKIŞMAZ "

nbsp;"Bunlar 11-12 senedir başımızdalar, böyle giderse 20 yıl daha başımızda kalacaklar. O zaman biz ne olacağız telaşına düştüler" diyen Arınç, şunları söyledi:

nbsp;"Bizi kapatamadılar dava açtı olmadı. Partimizin içinde çürükler çıktı onlarda bizi küçültemedi. İçeriden çökertmek olmadı. Ulu bir çınar gibi AK Parti. Yani Şeyh Edebali gece evinde rüyasında ne görüyorsa, Osman Gaziler Ertuğrul Gazide bizde o ulu çınarın kökleriyiz, dallarıyız gövdesiyiz. Hanım kardeşlerim beni bağışlasınlar halk arasında konuşulduğu için söylüyorum belden aşağı vurmak çirkin, kötü şeyleri ortaya dökmek bunu da Başbakana mal etmeye çalışıyorlar. Çünkü bize laik düşmanı dediler tutmadı. İrticacı dediler tutmadı. Atatürk düşmanı Cumhuriyet düşmanı dediler tutmadı. Diktatör dediler tutmadı. Bunlar bize tutmaz ama bu adam yiyicidir dersiniz, bu adam yolsuzluk yaptı dersiniz, bakanlar ve çocukları bu kötü işin içinde vardı derseniz yargılayalım o zaman yargı sonucunu görelim de kim yanlış yaptı ise cezası beraber verelim diyoruz. Hayır o da yok siz suçlusunuz siz baş çalansınız demeye kalkıyorlar. Yazıklar olsun. Bizim hakkımızda sadece bir iddia var o iddianın da montaj olduğunu herkes biliyor. Yargılama yapılmış gerçekler bir, bir ortaya çıkmış gibi baştan suçlu ilan ediyorlar. Kılıçdaroğlu diye bir zat geçtiğimiz günlerde Bursa'ya geliyor 1 saat konuşuyor ben ondan 1 gün sonra Bursa'ya gidiyorum. Soruyorum ne dedi gerçi televizyonlarda seyrettim ama dediler ki 55 dakikasında 3 kelimeyi tekrarladı. Ben tekrarlamaktan utanıyorum. Bir ana muhalefet lideri hakkında kötü insanların yaptığı bir itham yaptığı kişiye ağzını doldura doldura hakaret ediyor. Bir siyasetçiye hakaret etmek yakışmaz adi suçlamalar yapmakta yakışmaz. Bir adam konuşmasının yüzde 95'inde hareket ediyorsa demek ki o adamın heybesinde memleket için hiçbir hizmet yok küfürden başka bir şey bilmiyor."

nbsp;"SEÇİMDEN ÖNCE BİR ÇETE ÇIKTI SİZİ ÇÖKERTİCEZ DİYOR"

nbsp;"Her gün bir iddia ortaya çıkıyor. Yeni yeni kasetlerde çıkacak. Yeni iddiaları da var biz sizi seçimden önce çökerteceğiz diyen kaim bir çete çıktı karşımıza. Diyoruz ki hodri meydan elinizde ne varsa çıkartın Allaha sığınıyoruz milletimize güveniyoruz" diyen Arınç, şunları söyledi:

nbsp;"Biz milletimize güveniyoruz millet sizin geçmişte neler yaptığınızı biliyor. Hangi hırsızlıkla ne kadar mahir olduğunuzu hangi çirin siyasetin sahibi olduğunuzu biz biliyoruz. Siz yanlış insanlarsınız yanlış insanlarda doğru işler çıkmaz. Millet bize güveniyor bak ben bir mesai gününde böyle bir salonda yüzlerce kardeşime Söğüt'te konuşuyorum biraz önce Bozüyük'te bir bu kadar kalabalık topluluğa konuştum birde meydanlar var. Malatya meydanında 100 bin insan toplandı, Elazığ'da 50 bin insan vardı, Ağrıda sokaklara dökülen insanlar vardı. Batıda böyle Manisa'sıyla, İzmir'i ile Bursa'sı ile her yer fıkır fıkır kaynıyor milletimiz Ak Partiye daha çok sahip çıkıyor. Millet bizi daha çok kucaklıyor siz ne derseniz deyin Ben Başbakanıma güveniyorum ben partime güveniyorum 2 misli geliyor 3 misli geliyor daha çok sahip çıkıyor. Bu planları tutmayacak onların bir hesabı varsa Allah'ında hesabı var. Onların bir tuzağı varsa Allah onlara binlerce tuzak başlarına çarpacak inşallah ve yine biz kazanacağız. Bizim başkan adaylarımızın bir avantajı var. Bir seçilecek Söğüt halkı arakasında ona destek olacak, ikincisi bir tane Milletvekilimiz var ama mecliste 320 Milletvekilimiz var. 320'side Osman Yılmaz'ın arakasında olacak. Yetmedi biz hükümet olarak başta Başbakanımız ve 25 tane Bakanımız Osman Yıldız'ın arakasındayız. Başka kim seçilirse seçilsin tek başına bir anlam ifade etmez. Bizim 3 tane avantajımız var, Ak Parti arkasında, Hükümet arakasında, Milletvekilleri arkasında eh millet zaten arakasında bu kaymaklı baklava gibi bir şey yemeğe doyamazsınız hayırlı uğurlu olsun."

nbsp;Başbakan Yardımcısı Arınç konuşmasının ardında Söğüt ilçesinden ayrılarak Osmaneli ilçesine hareket etti.

GÜNDEM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...