Bülent Arınç ameliyattan çıktı! İşte son durumu

/ Kaynak: DHA
Bülent Arınç ameliyattan çıktı! İşte son durumu

GÜNDEM Haberleri  / DHA

Başbakan Yardımcısı Arınç'ın, daha önceden planlanan çerçevede Ankara'da safra kesesi operasyonu geçirdi, işte son sağlık durumu.

Ankara'da safra kesesi operasyonu geçiren Arınç'ın 10 dakika önce operasyondan çıktığı belirtildi. Arınç'ın sağlık durumunun iyi olduğu ve bugün ya da taburcu olacağı bildirildi.Başbakan Yardımcısı Arınç'ın, daha önceden planlanan çerçevede Ankara'da safra kesesi operasyonu geçirdiği belirtildi. Alınan bilgiye göre Bülent Arınç, Ankara'daki bir hastanede safra kesesindeki taşların alınması için operasyon geçiriyor. Arınç'ın basın danışmanın twitter'dan yaptığı açıklamada operasyonun devam ettiği ve açıklamanın operasyonun bitmesinin ardından yapılacağı kaydedildi.Arınç'ın basın danışmanının yaptığı açıklama şöyle; "Başbakan Yardımcımız Sayın Bülent Arınç daha önceden planlanan çerçevede Güven Hastanesi'nde safra kesesi operasyonu geçirmektedir. Şu an itibariyle sözkonusu operasyon planlanan çerçevede sağlıklı bir şekilde yürütülmektedir. Operasyon tamamlandığında hastane yönetimi tarafından gerekli açıklama yapılacaktır.Bunun haricindeki tüm haber ve yorumlar gerçek dışıdır"
Bülent Arınç ameliyattan çıktı! İşte son durumu

GÜNDEM
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...