Bu yol Ankara'ya çıkmaz!

Bu yol Ankara'ya çıkmaz!

GÜNDEM Haberleri

İstanbul-Ankara otobanında sürücülerin 81 günlük işkencesi başladı. TEM'in Gebze-Körfez geçişi 24 Temmuz'a kadar kapandı.

Kocaeli'nin Gebze ile Körfez ilçeleri arasında TEM yolunun Ankara yönü, viyadüklerin üstyapı izolasyon çalışmaları sebebiyle dün sabaha karşı saat 03.00'den itibaren ulaşıma kapatıldı. Bu bölgede ulaşım 24 Temmuz'a kadar D-100 karayolundan sağlanacak. Uygulama ile TEM yolu Ankara yönü, Gebze gişelerinden itibaren ulaşıma kapandı. Karayolları ekipleri 81 gün boyunca 24 saat aralıksız çalışarak Gebze ile Körfez turnikeleri arasında bulunan üstgeçit ve viyadüklerde üstyapı ve izolasyon yenileme çalışması yapacak. Karayolları ekipleri ileriki dönemlerde yolun diğer bölümlerini de yine planlanan yönler ulaşıma kapatılarak onarım çalışmalarını sürdürecek. nbsp;

nbsp;Bu yol Ankara'ya çıkmaz!

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...