'Bu vahşiliği kabul etmek mümkün değildir'

/ Kaynak: CHA
'Bu vahşiliği kabul etmek mümkün değildir'

GÜNDEM Haberleri  / CHA

Fatma Şahin, 'Kabataş iskelesinde bir annenin bebeği ile maruz kaldığı alçakça saldırı beni derinden yaraladı. Bu vahşiliği kabul etmek mümkün değildir.'dedi.

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin, "İstanbul Kabataş iskelesinde 1 Haziran'da genç bir annenin bebeği ile maruz kaldığı alçakça saldırı beni derinden yaraladı. Bu vahşiliği kabul etmek mümkün değildir." dedi. nbsp;Bakan Fatma Şahin, konuyla ilgili yaptığı yazılı açıklamada, "Hangi dil, din, mezhep, etnik köken ve bölgeden olursa olsun bir kadına ve masum bebeğine uzanan bu karanlık eller ancak sevgi, şefkat, merhamet, hoşgörü, adalet, birlikte yaşama ve tahammül duygusundan yoksun insan müsveddelerine ait olabilir. nbsp;Bu kişiler masum bir anne ve bebeğine değil demokrasiye, milletimizin değerlerine ve insanlığa saldırmışlardır. Bu saldırganların, 93 yıl önce Şehitkamil'in annesine saldıranlar ile 21 yıl önce Müslüman Boşnak kadınlara saldıranlardan ne farkı var?" diye sordu. nbsp;Kadına ve çocuğa yönelik her türlü şiddetle mücadele konusunda kararlı olan Bakanlığının bu saldırıda da mağdurun tarafı, olayın takipçisi olarak davaya müdahil olma kararı aldığını vurgulayan Şahin, "Bu saldırıyı gerçekleştirenlere karşı hukuk kuralları çerçevesinde gerekenler yapılacaktır. Hiç kimsenin endişesi olmasın ki geçmişte olduğu gibi bugün de milletimiz sağduyu, birlik ve beraberlik içinde bu günleri geride bırakacak ve istikrarlı adımlarla büyümeye devam edecektir." ifadesini kullandı.
GÜNDEM
Kaynak: CHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...