Bu da oldu! Tatil merkezi Çeşme’deki tuvalet ücreti pes dedirtti: Giriş 50 TL

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Bu da oldu! Tatil merkezi Çeşme’deki tuvalet ücreti pes dedirtti: Giriş 50 TL

GÜNDEM Haberleri

9 günlük Kurban bayramını fırsat bilen birçok vatandaşlar tatil merkezlerine akın etti. Tatil bölgelerindeki bazı uyanıklar ise bu durumu fırsata çeviriyor. Bir sosyal medya kullanıcısının Çeşme'de çektiği görüntülerde gittiği mekanda tuvalet ücretinin 50 TL olması gündeme oturdu.

Bayram ve 9 günlük tatili vatandaşlar fırsat bildi ve tatil merkezlerine akın ettiler. Yazın gelmesiyle dolup taşan Çeşme'nin, Kurban Bayramı tatilinin 9 gün olmasıyla da yaklaşık 1 milyon vatandaşı ağırlaması bekleniyor. Daha önce müzik dinleme parası ve 'fake müşteri' gibi olaylarla gündem olan ünlü tatil merkezi Çeşme, bu kez de tuvalet ücretiyle konuşulmaya başlandı.

TUVALET ÜCRETİNİ GÖREN ŞAŞKINA DÖNDÜ

İhlas Haber Ajansı'nın aktardığına göre bir sosyal medya kullanıcısının yaptığı paylaşımda tuvalet ücretinin 50 TL olduğu görünce bunu gören vatandaşlar şaşkınlıklarını gizleyemedi ve yorum yaparak tepkilerini gösterdiler. Söz konusu paylaşımda "Az önce çektim konum Çeşme" ifadeleri yer aldı.

SERPME KAHVALTI NEREDEYSE GRAM ALTIN FİYATINA YETİŞTİ

Ünlü tatil merkezi çeşmedeki 50 TL olan tuvaleti paylaşan sosyal medya kullanıcısı aynı mekandan bir paylaşım daha yaptı. O paylaşımda kahvaltı fiyatı dikkatleri çekti. “Aynı mekanda serpme kahvaltıya 4 kişi bin 200 TL ödedik Çeşme çok ilginç bir yer” ifadelerini kullandı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...