Bu butikte kışlık kıyafetler ücretsiz! Örnek proje hayata geçirildi

Düzenleyen: / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
- Güncelleme:
Bu butikte kışlık kıyafetler ücretsiz! Örnek proje hayata geçirildi

Gündem Haberleri  / İhlas Haber Ajansı

Eskişehir Osmangazi Üniversitesi (ESOGÜ) ile Türk Kızılay Eskişehir Şubesi girişimleriyle ihtiyacı olan öğrenicilerin ücretsiz kışlık kıyafet alabileceği Sevgi Butik açıldı. Rektörlük binasında butikten okulun belirlediği öğrenciler alışveriş yapabilecek. Gençler, kıyafet seçerken tek başına olacak, böylelikle onları kimse görmeyecek.

Eskişehir Osmangazi Üniversitesi ve Türk Kızılay işbirliğinde Rektörlük binasında 'Sevgi Butik' isimli bir bölüm açıldı. Üniversite yetkililerince belirlenen öğrenciler, buradan ücretsiz kıyafet ve bot alabilecek. Öğrenci butikte tek başına olacak ve adı gizli tutulacak.

Bu butikte kışlık kıyafetler ücretsiz! Örnek proje hayata geçirildi

ÖĞRENCİLER RANDEVUYLA GELECEK

Açılışa katılan ESOGÜ Rektörü Prof. Dr. Kamil Çolak ve Türk Kızılay Eskişehir Şubesi Başkanı Egemen Temizsoy, butiği gezerek incelemelerde bulundu. Rektör Çolak "Güzel bir proje yaptık.Burada gördüğünüz gibi ayakkabısından üst giyimine kadar her çeşit kıyafet bulmak mümkün. Kızılay’ın katkılarıyla ihtiyacı olan öğrencilerimize kıyafetler vereceğiz. Tabii öğrencilerimizi belki çekinebileceğini düşünerek, randevulu sistemle yani tek tek arayarak çağıracağız. İnşallah faydalı oluruz” dedi.

Bu butikte kışlık kıyafetler ücretsiz! Örnek proje hayata geçirildi

UYGULAMA BAHARDA DA SÜRECEK

Temizsoy ise şöyle konuştu: ilk pilot denememizi burada yapıyoruz. Geleceğimizin teminatı olan öğrencilerimizin derslerine daha fazla yoğunlaşabilmeleri için günlük hayatta karşılaşabilecekleri zorlukları en aza indirmeye çalışıyoruz. Öğrencileri sadece rektörlük ile biz bileceğiz; içeride kendi ihtiyaçlarını alırken başka arkadaşları onu görmeyecek. Bu randevulu sistem ile onların incinmesinin önüne geçmeyi planladık. Bize bu fırsatı veren hem bağışçılara hem rektör hocamıza hem de üniversitemize çok teşekkür ederiz. Burada yıllık 2 bin öğrenci faydalanabilecek. Şu an gördüğünüz gibi kış mevsimine uygun kıyafetler hazırladık, Bahara girerken de yazlık kıyafetler olacak.

Düzenleyen:  - Gündem
Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...