Bozdağ: Yalanı Allah rızası için söylüyorlar

Bozdağ: Yalanı Allah rızası için söylüyorlar

GÜNDEM Haberleri

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ HSYK seçimleri hakkında açıklama yaptı.

Bekir Bozdağ, "HSYK seçimleri için kara propaganda yapılıyor. Bu propagandalara kulaklarınızı kapatın. Milletin gözünün içine baka baka yalan söylüyorlar. Hükümetin seçimlere müdahale etmesi gibi bir şey yok. Savcı ve Hakimlerin iradelerini etkilemek için böyle bir yalan fulyası dönüyor" dedi.
Bozdağ, "Hakimlerimizin, savcılarımızın Yargıtayda verdiği karar nasıl meşru bir kararsa, 12 Ekim'de verecekleri karar da öyle meşru bir karardır. Bunun dışındaki görüşler, değerlendirmeler tamamıyla seçime dönük, kara propaganda yapan çevreler tarafından bazıları çarpıtılıyor, bağlamından koparılarak... Mahir Bey'in açıklaması da maalesef bağlamından kopartılmak suretiyle çarpıtılmış bir açıklamadır" dedi.
YALANI ALLAH RIZASI İÇİN SÖYLÜYORLAR
Bekir Bozdağ, "Bu seçime dönük kara propagandalara itimat etmeyin. Hakim ve Savcılarımız doğru kararı vereceklerdir. Hükümeti seçimlerin içine sokmaya çalışıyorlar. Yaptıkları seçim kampanyasının bir parçasıdır.Yürüyen bir seçim süreci var. Sonuçlar açıklanmış gibi değerlendirme yapmayın. Kararlar sandıktan çıkacak. Yalanlara iftiralara cevap vermem. Paralel medya yalanı Allah rızası için söylüyorlar" dedi.
Adalet Bakanı Bozdağ, "Bunun dışındaki görüşler, değerlendirmeler tamamıyla seçime dönük, kara propaganda yapan çevreler tarafından bazıları çarpıtılıyor, bağlamından koparılarak... Mahir Bey'in açıklaması da maalesef bağlamından kopartılmak suretiyle çarpıtılmış bir açıklamadır" dedi.
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...