Boyner'den halkı meydanlara dökme 'çık'ışı

Boyner'den halkı meydanlara dökme 'çık'ışı

GÜNDEM Haberleri

Boyner'in internet sayfasında, halkı kışkırtarak sokağa dökme imaları taşıyan 'ÇIK' başlıklı mesajı 8 Mart'tan bu yana yayında.

Boyner Holding internet sayfasında "çık" başlığıyla 8 Mart'ta yayınlandığı belirtilen halkı kışkırtarak sokağa dökülme imaları taşıyan bir mesajı hâlâ yayında. Taksim Gezi Parkı'ndaki provokatif eylemlere iş dünyasından tartışılacak destekler gelmeye devam ediyor. Cem Boyner, eline aldığı pankartta "Ne sağcıyım, ne solcu. Çapulcuyum çapulcu" diyerek Başbakan Erdoğan'ın Gezi Parkı eylemciri için söylediği "çapulcu" kelimesine göndermede bulunmuştu. Bu hareketten sonra Hükümet'in çeşitli kanatlarından ve bizzat Başbakan Erdoğan'dan tepki gören Boyner, bu kez de şirketin resmi internet sitesindeki açılış penceresine halkı sokaklara dökülmeye çağıran bir mesaj aylardır yayınlanıyor. Ana ekranı kaplayan mesajın 8 Mart'tan itibaren yayında olduğu anlaşıldı.

nbsp;

Boyner'den halkı meydanlara dökme 'çık'ışı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...