Böyle vicdansızlık görülmedi: Yeni doğmuş bebeği ölüme terk ettiler, cesedini köpekler parçaladı!

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Böyle vicdansızlık görülmedi: Yeni doğmuş bebeği ölüme terk ettiler, cesedini köpekler parçaladı!

GÜNDEM Haberleri

Gaziantep'te, boş bir araziye terk edilmiş yeni doğmuş bebeği, sokak köpekleri parçaladı. Yoldan geçen vatandaşların durumu fark etmesiyle olay ortaya çıktı. Jandarma ekipleri, bebeği ölüme terk edenleri bulmak için çalışma başlattı.

Gaziantep'in Şahinbey ilçesi Kızılhisar mevkiinde bir üst geçidin altında bebek cesedi bulundu. Bebeğin köpekler tarafından parçalandığı tespit edildi. Olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlatıldı.

İhlas Haber Ajansı'nın haberine göre, Şahinbey ilçesi Kızılhisar mevkiinde boş bir arazide, dün öğle saatlerinde köprüden geçen vatandaşlar boş arazide sokak köpeklerinin bir şeyler yediğini gördü. Daha sonra köpeklerin yediği poşetin içerisinde bebek olduğunu fark eden vatandaşlar olay yerine hemen jandarma ve sağlık ekiplerini çağırdı.

Sağlık görevlileri, poşete koyulmuş bebeğin hayatını kaybettiğini, vücudunun kurtlandığını ve bebeğin cansız bedeninin bir kısmının köpekler tarafından parçalandığını belirledi. Yeni doğmuş bebeğin tahminen iki gün önce boş araziye terk edildiği düşünülüyor.

Yeni doğduğu tespit edilen bebeğin cenazesi, otopsi yapılmak üzere Gaziantep Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Jandarma, bebeği atanları bulmak için çalışma başlattı.

BU VİDEO DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Kaynak:İhlas Haber Ajansı

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...