Boşanma aşamasındaki eşten korkunç saldırı: 2 yaralı

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Boşanma aşamasındaki eşten korkunç saldırı: 2 yaralı

GÜNDEM Haberleri

Konya'da iddiaya göre boşanma aşamasındaki eşine ve kayınpederine saldırıda bulunmak üzere yaşadıkları eve doğru ateş açan şahıs iki kişiyi yaraladı. Yetkililer şüphelinin yakalanması için çalışma başlattı.

Konya'da boşanma aşamasındaki eşine ve kayınpederine yönelik saldırıda bulundu. 

Anadolu Ajansı'nın haberine göre, Konya'nın Selçuklu ilçesinde silahlı saldırıya uğrayan kadın ile babası yaralandı. İddiaya göre, eşi E.E.C. (26) ile boşanma aşamasında olan Muhammet C. (36), İbrahim Sur Sokak'taki bir oto yıkamacıda bulunan kayınpederi H.K'nin (40) silahla ateş ettiği aracı zarar gördü.

Ardından otomobiliyle kayınpederinin yaşadığı Aydoğdu Mahallesi'ndeki binanın önüne gelen Muhammet C, aynı silahla kayınpederiyle eşi E.E.C'nin bulunduğu eve doğru ateş etti. E.E.C, cam kırıklarının burnuna isabet etmesi sonucu yaralandı. Silahla kalçasından yaralanan H.K. ise ambulansla hastaneye kaldırıldı. Olayın ardından polis, şüphelinin yakalanması için çalışma başlattı.

BU VİDEO DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...