Bolu'da korku dolu anlar! Karda mahsur kalan 4 kişi hipotermi geçirmek üzereyken kurtarıldı

Düzenleyen: / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
- Güncelleme:

GÜNDEM Haberleri  / İhlas Haber Ajansı

Meteoroloji'nin günler öncesinden uyarısını yaptığı kar bu sabah saatlerinden itibaren Bolu'yu etkisi altına aldı. Yedigöller yolu üzerinde mahsur kalan 4 kişi hipotermi geçirmek üzereyken kurtarıldı. O anlar kameralara da yansıdı.

Hafta sonunu Bolu’nun doğa harikası Yedigöller Milli Parkı’nda geçirmek isteyen 4 kişi, otomobilleriyle yola çıktı. Sabah saatlerinden başlayan kar gün içerisinde etkisini arttırınca Engin İ., Fikret Ö., Murat Y. ve Serkan Y.'nin bulunduğu araç  Yedigöller yolunda mahsur kaldı.

HİPOTERMİ GEÇİRMEK ÜZEREYKEN KURTARILDILAR

Durum 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirildi. İhbar üzerine bölgeye jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yol üzerinde devrilen ağaçlardan ilerleyemeyen jandarma ekiplerine yardım için köylüler harekete geçti. Yol üzerinde bulunan ağaçları kesen köylüler, traktörlerle ağaçları yol kenarına çekti. Kar kütlelerinin altında kalan araç içerisinde hipotermi geçirmek üzere olan 4 kişi, jandarma ve sağlık ekipleri tarafından kurtarıldı. Hastaneye götürülen 4 kişiden 2’si taburcu edilirken, Murat Y. ve Serkan Y. tedavi amaçlı hastaneye yatırıldı.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...