Bodrum'da deniz kahverengiye büründü: Yoğun kirlilik oluştu

Düzenleyen: / Kaynak: Anadolu Ajansı
- Güncelleme:
Bodrum'da deniz kahverengiye büründü: Yoğun kirlilik oluştu

GÜNDEM Haberleri  / Anadolu Ajansı

Bodrum'da sağanak yağış sonrası Bitez Sahili'nde derelerden gelen atıklar kirliliğe yol açtı. Denizin rengi kahverengiye dönüşürken bölge havadan drone ile görüntülendi.

Muğla'nın Bodrum ilçesinde, dün yaşanan sağanağın ardından Bitez Barajı'nda ve sahilde derelerden gelen atıklar nedeniyle kirlilik oluştu, denizin rengi de kahverengiye dönüştü.

İlçede dün tüm gün boyunca aralıklarla etkili olan sağanağın ardından şiddetli yağışla debisi yükselen derelerden akan sular denize ulaştı.

DENİZİN RENGİ KAHVERENGİYE DÖNÜŞTÜ

Yağmur sularıyla gelen yoğun atıklar da denize ve Bitez Barajı'na sürüklendi. Arasında çöp konteynerlerinin de olduğu binlerce atık Bitez Sahili'nde ve barajda kirliğe neden oldu.

Bölgenin temizlenmesi için belediye ekiplerince çalışma başlatıldı. Öte yandan denizin rengi de kahverengiye dönüştü. Denizdeki görüntü dron ile havadan görüntülendi.

Bodrum'da deniz kahverengiye büründü: Yoğun kirlilik oluştu

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: Anadolu Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...