Böcek yiyerek hayatta kalmış

/ Kaynak: İHA
Böcek yiyerek hayatta kalmış

GÜNDEM Haberleri  / İHA

Silivri'de kaybolan ve öldü zannedilen zihinsel ve fiziksel engeli Figen G. (32) polis tarafından helikopterle çalıkların arasında bulundu.

Silivri'de kaybolan ve öldü zannedilen zihinsel ve fiziksel engeli Figen G. (32) polis tarafından helikopterle çalıkların arasında bulundu. Figen P., 5 gün boyunca su içmediği ve çalılıkların arasında ot ve böcek yiyerek hayatta kaldığı öğrenildi.
Kayıp Şahıslar Büro Amirliği ekipleri, Yavuz P. isimli vatandaşın 18 Mayıs'ta Silivri'den zihinsel ve fiziksel engelli kız kardeşinin kaybolduğu ihbarında bulunması üzerine çalışma başlattı. İfadesine başvurulan şahıs, 17 Mayıs gecesi annesinin kavga ettikten sonra Figen P.'yi yanına alarak evden ayrıldığını söyledi.
ANNE AYAĞI ÇIKMIŞ ŞEKİLDE BULUNDU
Sinir hastası olduğu öğrenilen Şengül P., Cumhuriyet Mahallesi Cansu Sokak'taki evlerinden kızını da Figen P.'yi yanına alarak ayrıldı. Yürüyerek Silivri'deki ormanlık alana giden anne kız, bir süre burada oturdu. Bir müddet sonra Şengül P. kızını bırakarak eve geri dönmek istedi. Yolda yürürken ayağı çıkan Şengül P. sürünerek Selimpaşa'daki bir fabrikanın önünde geldi. Şengül P, burada güvenlik görevlilerine "kızımın başını taşla ezerek öldürdüm, sonra da sazlıklara attım" dediği öğrenildi.
POLİS HELİKOPTERLE ARAMA YAPTI
Kayıp Şahıslar Büro Amirliği ekipleri annenin verdiği ifade üzerine konuyla ilgili soruşturma başlattı. Sarai Sierra cinayeti yöntemiyle arama yapan ekipler kayıp kızı bulmak için helikopterle ve 100 polisle Silivri Ormanlarında arama yaptı. Silivri'de kaybolan Figen P.'yi polisler yarı baygın halde çalılıkların arasında buldu. Hastaneye kaldırılan Figen P.'nin ağzında ot ve böcek parçaları çıktığı ve vücudunda su kaybı olduğu tespit edildi.
ANNE KIZ GÜVENLİK KAMERASINDA
Silivri'de evden ayrıldıktan sonra ormanlık alana giden anne kızın güvenlik kamera görüntüleri de ortaya çıktı. Görüntülerde anne-kız, yürüyerek otoban kenarından ilerliyor. Bir sonraki güvenlik kamera görüntüsünde ise anne, bir fabrikanın bahçesine sığınıyor. Anne, olay yerine gelen ambulansla hastaneye kaldırılırken polis, helikopterle kayıp kızı arıyor. Günler süren aramaların ardından polis, Figen P.'yi çalılıkların arasında buluyor.

GÜNDEM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...