"Bizleri katliama zorlamayın" demişti! Paw Guards yöneticisi Burak Aslan yakalandı

Düzenleyen:
- Güncelleme:

GÜNDEM Haberleri

Başıboş köpeklerin sokaktan toplanmasını isteyenlere tepki gösteren Paw Guards yöneticisi ve oyuncu Burak Arslan "Bizi katliama zorlamayın. En azından birini ibretlik edip kazığa oturtalım" demişti. Onun bu sözleri başını yaktı. Arslan gözaltına alındı.

Başıboş köpekler her gün birinin canını yakıyor. Vatandaş, bu hayvanların toplanmasını istiyor. Ancak bazı hayvanseverler ise buna şiddetli bir şekilde karşı çıkıyor. Bu bölünme zaman zaman tarafları karşı karşıya getiriyor. 

"KAZIĞA OTURTALIM"

Son olarak Paw Guards (Pençe Muhafızlar) yöneticisi olan Burak Arslan'ın sosyal medyada söylediği sözler kan dondurdu. "Sokaktaki hayvanları" toplayın diyenleri tehdit eden Arslan "Bizi katliama zorlamayın. En azından birini ibretlik edip kazığa oturtalım. İbretimiz var zaten. Birisi yanarak öldü. Birileri bir şeyler yapıyor" ifadelerini kullandı.

POLİS YAKALADI

Bu cümlelere sert tepkiler gelirken güvenlik güçleri de harekete geçti. İstanbul İl Emniyet Müdürleri ekipleri, şahsı gözaltına aldı. Arslan'ın yarın adliyeye sevk edileceği belirtildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...