Biz bu süreçten güçlenerek çıkacağız

Biz bu süreçten güçlenerek çıkacağız

GÜNDEM Haberleri

Başbakan Erdoğan net konuştu,'Hedef hükümettir. Piyonları tek tek açıklayacağız. Savcı savcılığını bilsin.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, dün 2014 bütçesinin TBMM'de kabul edilmesinin ardından AK Parti Genel Merkezi'nde milletvekillerine bir yemek verdi. Yemekte son operasyonları değerlendiren Erdoğan'ın şu görüşleri dile getirdiği öğrenildi: "Biz bu süreçten daha öncelikilerde olduğu gibi yine güçlenerek çıkacağız. Yolsuzluk iddialarının üzerine elbette gidilecek. Bizim bu konudaki hassasiyetimiz ortada. Ama işin bir de öbür boyutu var. Bu operasyon direkt hükümete yöneliktir. Savcı, savcılığını yapsın. İmar müdürünün işini yapmasın. Yok Marmaray'mış, yok ruhsat niye verdin, yok imara niye açtın? Sen imar müdürü müsün nereden bileceksin? Bazıları bir yerlerde 'bunlardan öç alacağım' diye konuşuyormuş. Niye böyle konuştuğunu da yakında açıklayacağım." nbsp;Erdoğan, bugün çıkacağı Karadeniz gezisinde yapacağı konuşmaların dikkatle takip edilmesini de istedi. Erdoğan, "Bu operasyonların arkasında kimler var. Yurt içinde, yurt dışında kimler var, piyonları kimler, hepsini tek tek açıklayacağız" diye konuştu. Yücel Kayaoğlu/TÜRKİYE GAZETESİ

"DİK?DUR?EĞİLME, BU MİLLET?SENİNLE"
Üsküdar'daki Hazreti Ali Camii'nde cuma namazı kılan Başbakan'a vatandaşlar "Dik dur eğilme, bu millet seninle" sloganı ile destek verdi. Erdoğan namaz sonrası Ankara'ya gitti.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...