Biz 10 kişi TFF'ye gitmeyiz

- Güncelleme:
Biz 10 kişi TFF'ye gitmeyiz

GÜNDEM Haberleri

Futbol Federasyonu ve kurullarını çifte standart uygulamakla suçlayan G.Saray 2. Başkanı Ali Dürüst ezeli rakipleri F.Bahçe'ye de gönderme yaptı.




BİZ İSPAT EDEMEDİK, SİZ EDİN...
G.Saray'da Melo'nun cezasının Tahkim Kurulu tarafından onanmasına tepkiler bitmek bilmiyor. 2. Başkan Ali Dürüst, "Biz kardeşlik ve huzur arıyoruz ama bu durumu açıklamakta zorluk çekiyoruz. Tahkim'e gidiliyor. 'Sıvı var ama tükürük değil' deniyor. Ceza 7 maçtan 1 maça iniyor. Biz Tahkim'den önce TFF'ye gitmeyi düşünmedik. Son kararla onların oraya ne amaçla geldiğini görmüş oluyoruz" dedi. nbsp;


GÖRÜNTÜLER DELİL OLMUYOR!
TFF'den açıklama beklediklerini söyleyen Dürüst, "Engin 11 maç ceza aldığında sadece cezanın fazla olduğunu düşünmüştük. TFF Başkanı o zaman az bile verdiler demişti. Bunun için ne diyecek bakalım... Biz Tahkim toplanmadan önce 10 kişi gitmeyiz TFF'ye. Biz hukuk gereği ne ise o şekilde savunma yaptık. Bir tarafta görüntüler delil sayılıyor, diğer tarafta olmuyor. Bu nasıl bir şey TFF'nin bunu izah etmesi lazım" dedi.
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...