Bitlis’te karantina kararları

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Bitlis’te karantina kararları

GÜNDEM Haberleri  / İHA

Bitlis Valiliği İl Hıfzıssıhha Kurulunca, Umumi Hıfzıssıhha Kanunu'nun ilgili maddeleri gereği, bazı yerlerde karantina kararı kaldırılırken, bazı yerlerde ise uzatıldı.

Valilikten yapılan açıklamada, "Arıdağ Köyü’nün 18.05.2020 tarih ve 20:00 saati itibariyle karantinanın kaldırılmasına ve köyün giriş/çıkışlarının açılmasına, Tatvan İlçesine bağlı 300 Evler Havaalanı Cad. Küçük Konutlar No:80 adresinde bulunan apartmanın 18.05.2020 tarih ve 20.00 saati itibariyle karantinanın kaldırılmasına ve apartmanın giriş/çıkışlarının açılmasına, Tatvan İlçesine bağlı Hidayet Mahallesi Süleyman Kara Caddesi 6. Sokak Bahar Apartmanın 18.05.2020 tarih ve 20.00 saati itibariyle karantinanın kaldırılmasına ve apartmanın giriş/çıkışlarının açılmasına, Yolalan Belde Merkezi ve Yolalan, Boztepe, Çınarbaşı, Düz, Kale, Konaç, Pınarbaşı ve Yeni Mahallelerinde uygulanmakta olan kısıtlama/karantinanın 18.05.2020 tarih 20.00 saati itibariyle kaldırılmasına ve Belde Merkezi ile belirtilen mahallelerin giriş/çıkışlarının açılmasına, ayrıca merkeze bağlı Yolalan Beldesinin Üçkardeş Mahallesinin geçici süreyle kısıtlama/karantina halinin devamına ve ikinci bir duyuruya kadar Mahalleye giriş/çıkışların kapalı tutulmasına, Yolalan Beldesi Üçkardeş mahallesinde görev devamlılığı zorunlu olan Kolluk Kuvvetleri ve Sağlık Kurum/Kuruluşlarında görev yapmakta olan personellerin ilgili kararlardan muaf sayılmalarına, oy birliği ile karar verilmiştir" denildi.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...