Bir sis faciası daha! Görüş mesafesi azaldı, tırlarında olduğu 10 araç birbirine girdi

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Bir sis faciası daha! Görüş mesafesi azaldı, tırlarında olduğu 10 araç birbirine girdi

GÜNDEM Haberleri

Yurdun birçok noktasında etkili olan sis Bursa’da faciaya neden oldu. Görüş mesafesinin azaldığı Bursa-Karacabey yolunda araçlar bir birine girince felaket yaşandı. Aralarında tırlarında bulunduğu 10 araç birbirine çarptı. Bölgeye ulaşım sağlanamıyor.

Yoğun sis beraberinde faciayıda getirdi. Bursa'da görüş mesafesi azalınca araçlar bir birini görmedi ve çok sayıda araç felaketi yaşadı. Sabah saatlerinde Bursa-Karacabey yolu üzerinde meydana gelen olayda yoğun sisten dolayı görüş mesafesinin 10 metreye indiği yolda meydana gelen kazada aralarında tırlarında bulunduğu 10 araç birbirine girdi. 

Kaza sonucu bölgeye itfaiye, sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Yaralılar ambulanslarla Bursa Şehir Hastanesine kaldırılırken, araçların çekilmesi için bölgeye çekiciler sevk edildi.

BÖLGEYE ULAŞIM SAĞLANAMADI

Uzun süre Bursa-Karacabey yolu üzerinde ulaşım sağlanamazken, polis ekipleri kazayla ilgili tahkikat başlattı.(İHA)

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...