Bir ilde daha orman yangınlarına karşı denetimlere başlandı

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Bir ilde daha orman yangınlarına karşı denetimlere başlandı

GÜNDEM Haberleri

Ani bastıran sıcaklarla Denizli Valiliği de harekete geçti. Ormanda mangal yapmak ve konaklamak yasaklandı. Yangınları önlemek için alınan tedbirler doğrultusunda polis ekipleri denetimlere başladı.

Denizli’de orman yangınlarının tedbiri için Valilik harekete geçti. Türkiye’nin tüm illerinde olduğu gibi Denizli’de de orman yangınlarının önüne geçmek için alınabilecek tüm önlemler masaya yatırıldı. Bu çerçevede Valilik, ormanda mangal yapmanın ve konaklamanın yasaklandığını açıkladı.

Bir ilde daha orman yangınlarına karşı denetimlere başlandı

POLİSLER DENETİME BAŞLADI

İhlas Haber Ajansı’nın haberine göre; Önlemlerin daha da artırılması amacıyla orman yangını tedbirleri adı altında polisler de denetime başladı. Ormanlık alanlarda ve çevresinde belli zamanlarda konuşlanan ekipler, sorgulama yaparak vatandaşları bilinçlendirmeyi ihmal etmedi. Aynı zamanda ormanda olası aksiliklere karşı gelen ihbarlar hızlıca değerlendirildi.

(Kaynak: İhlas Haber Ajansı)

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...