Bir deprem haberi de Adıyaman'dan geldi! AFAD ilk verileri paylaştı

Düzenleyen: / Kaynak: Haber Merkezi
- Güncelleme:

GÜNDEM Haberleri  / Haber Merkezi

Malatya'da 3 dakika ara ile meydana gelen 5,2 ve 4,7 büyüklüğündeki iki büyük depremin ardından bir korkutan haber de Adıyaman'dan geldi. AFAD son verileri açıkladı.

Deprem bölgesinden korkutan haberler gelmeye devam ediyor. Malatya'da saat 17.46'da 5.2 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Depremden 3 dakika sonra ise 4.7 büyüklüğünde bir sarsıntı daha kaydedildi. Paniğe kapılan vatandaşlar kendilerini sokağa attı. Malatya'daki iki depremi hisseden illerden biri de Adıyaman oldu. 

Bir deprem haberi de Adıyaman'dan geldi! AFAD ilk verileri paylaştı

ADIYAMAN 3,5 İLE SALLANDI

AFAD verilerine göre Adıyaman'ın Sincik ilçesinde 3.5 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Saat 18.54'te gerçekleşen bu depremin yaklaşık 1 saat önce meydana gelen Malatya depremlerinin artçısı olduğu tahmin ediliyor.

https://twitter.com/DepremDairesi/status/1727718845299786114

Yaşanan depremlerin saatini ve şiddeti anlık olarak takip etmek mümkün. AFAD tarafından yayımlanan listede İstanbul, Elazığ, Düzce, Muğla, Tokat, Bingöl, İzmir, Manisa, Malatya ve birçok ile ait son dakika deprem bilgileri yer alıyor.

AFAD SON DEPREMLER LİSTESİNE BAKMAK İÇİN TIKLAYINIZ...

KANDİLLİ RASATHANESİ SON DEPREMLER LİSTESİ İÇİN TIKLAYINIZ...


Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: Haber Merkezi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...