Binali Yıldırım ve eşi koronaya yakalandı

Binali Yıldırım ve eşi  koronaya yakalandı

GÜNDEM Haberleri

Geçtiğimiz haftayı memleketi Erzincan’da geçiren ve Dumanlı Yaylası’nda dinlenip Karasu Nehri'nde beraberindeki kent protokolüyle rafting yapan Eski Başbakan ve AK Parti İzmir Milletvekili Binali Yıldırım’ın koronavirüs test sonuçları pozitif çıktı.

Twitter hesabından Covid-19'a yakalandıklarını açıklayan Yıldırım "Vücut kırgınlığı nedeniyle bu sabah Semiha Hanım ile birlikte Ankara Şehir Hastanesine başvurduk. Yapılan tetkikler sonucu Covid-19 testimizin sonucu pozitif çıkmıştır. Dua eder dua bekleriz. Durumumuz iyi, herhangi bir olumsuzluk yok. Doktorlarımız, süreci evde geçirmemizi uygun gördüler" ifadelerini kullandı.
Cumhurbaşkanı Erdoğan da Binali Yıldırım ve eşine, yayınladığı mesajla geçmiş olsun dileğinde bulundu.
Öte yandan Binali Yıldırım ile birlikte aynı botta rafting yapan AK Parti Erzincan Milletvekili Süleyman Karaman’ın da koronavirüs test sonucu pozitif çıktı.

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...