Binali Yıldırım: Fitne odaklarına karşı uyanık olalım

Düzenleyen:
Binali Yıldırım: Fitne odaklarına  karşı uyanık olalım

GÜNDEM Haberleri

Başbakan Binali Yıldırım, İslam’ı açıkça ihlal eden hiç kimsenin, İslam adına söz söyleyemeyeceğini, Müslümanları temsil edemeyeceğini söyledi.

“Uluslararası Hacı Bektaş Veli ve Sultan Nevruz Cem’i Buluşması’nda konuşan Başbakan Yıldırım, fitne odaklarına karşı uyanık olunması gerektiğini belirterek şunları kaydetti: “Adına DEAŞ, IŞİD denen bir terör örgütünden yola çıkarak, hiç kimsenin İslam’ı terörle yan yana getirmesine asla razı olamayız. DEAŞ, Boko Haram, Şebab, PKK, YPG gibi terör örgütleri, sadece terör örgütüdür. İslam’la, dinimizle hiç ama hiç alakası yoktur. Bu örgütler en büyük zararı da maalesef dinimize, Müslümanlara vermektedir. İslam, terörün, şiddetin, zorbalığın, ırkçılığın tam karşısındadır. Terör örgütleri vasıtasıyla bizleri etnik kimlik üzerinden ayrıştırmaya çalışan fitne odaklarına karşı çok uyanık olmalıyız.”
Yıldırım, günümüzde İslamofobi’nin, Batı medeniyetini zehirlediğini, demokrasi ve insan hakları değerlerinin yerini ırkçılığın, yabancı düşmanlığının ve İslam karşıtlığının almaya başladığını vurguladı.

TEYO PEHLİVAN, KILIÇDAROĞLU’NU PATAKLAR
Başbakan Binalı Yıldırım, İstanbul’da ‘Kanaat Önderleri Buluşması’nda konuştu. Yıldırım, “Kılıçdaroğlu diyor ki; ‘Referandumda ‘evet’ çıkarsa, ertesi gün bütün malınız, mülkünüz elinizden alınacak. Memurların tamamı sözleşmeli hale gelecek. Bakanlar Kurulu olmayacak veya olursa 100 kişi olacak. 24 saatte her türlü değişikliği yapacak ve ülke elden çıkacak’… Herhalde Erzurumlu ‘Teyo Pehlivan’ bunu duysa pataklar.

 

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...