Binali Yıldırım, enkazdan 248'inci saatte kurtarılan Aleyna Ölmez'i ziyaret etti

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Binali Yıldırım, enkazdan 248'inci saatte kurtarılan Aleyna Ölmez'i ziyaret etti

GÜNDEM Haberleri

AK Parti Genel Başkanvekili Binali Yıldırım, Kahramanmaraş merkezli depremin 248'inci saatinde mahsur kaldığı enkazdan kurtarılan Aleyna Ölmez'i, ziyaret etti.

Binali Yıldırım, Kahramanmaraş'ta meydana gelen depremden 248 saat sonra, enkaz altından çıkarılan ve Ankara'da tedavisi süren 17 yaşındaki Aleyna Ölmez'i ziyaret etti. Yıldırım, Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi Cebeci Araştırma ve Uygulama Hastanesinde tedavi gören Ölmez'in sağlık durumu hakkında bilgi aldı. Ankara Üniversitesi Rektörü Necdet Ünüvar'ın da eşlik ettiği ziyarette Binali Yıldırım, Ölmez'e "geçmiş olsun" dileklerini iletti.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'LA TELEFONDA GÖRÜŞTÜ

Yıldırım ayrıca Aleyna Ölmez'i, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile telefonda görüştürdü.

Görüşmede Erdoğan, kendisine "Nasılsınız" diye soran Aleyna Ölmez'e, "Siz iyi oldukça ben daha iyi olacağım inşallah." yanıtını verdi.

Aleyna Ölmez'in durumunun iyi olmasından mutluluk duyduğunu belirten Erdoğan, en kısa sürede Ölmez'i ziyaret etmeye gayret edeceğini bildirdi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, isminin anlamını sorduğu Aleyna Ölmez'e Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'ndeki çalışma odasında "aleyna" yazılı levha olduğunu söyledi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Aleyna Ölmez'le görüşmesinin ardından AK Parti Genel Başkanvekili Binali Yıldırım, daha sonra, depremde yaralanan bir genci de ziyaret ederek geçmiş olsun dileğinde bulundu.

(AA)

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...