Biçilmiş arazi küle döndü: 100 dönümün üzerinde alan zarar gördü

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Biçilmiş arazi küle döndü: 100 dönümün üzerinde alan zarar gördü

GÜNDEM Haberleri

Yol kenarında bulunan arazi bilinmeyen bir sebepten yanmaya başladı. Kısa sürede küle dönen 100 dönümün ardından yangın kontrol altına alındı.

Burdur’da biçilmiş tarım arazisi çıkan yangın sonucunda 100 dönümlük alan alevlere büründü. İtfaiye ekipleri olay yerine intikal etti.

İhlas Haber Ajansı'nın haberine göre, Burdur’un Çavdır ilçesinde çıkan arazi yangınında yaklaşık 100 dönüm tarım arazisi yanarak küle döndü. Yangın, Çavdır Tefenni Karayolu'nun 4’üncü kilometresinde meydana geldi.

Yol kenarında bulunan tarım arazisinde henüz sebebi öğrenilemeyen bir şekilde alevler yükselmeye başladı. Rüzgarın etkisiyle ve otların kuru olması nedeniyle yangın bir anda büyüdü. Alevleri görenlerin 112 Acil Çağrı Merkezine yaptığı ihbar üzerine bölgeye Karamanlı, Tefenni ve Çavdır ilçelerinden itfaiye ekipleri ve Orman İşletme Müdürlüğü arazözleri sevk edildi. Kısa sürede olay yerine gelen ekiplerin uzun uğraşları sonucu yangın kontrol altına alınarak söndürüldü. Çıkan arazi yangınında, 100 dönümün üzerinde biçilmiş tarım arazisi ve arazi içerisinde bulunan saman balyaları yanarak kül oldu.

BU VİDEO DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...