Okmeydanı'nda çirkin provokasyon! Beyoğlu Belediye Başkanı'nı engellediler

Düzenleyen:
- Güncelleme:

GÜNDEM Haberleri

Beyoğlu Belediye Başkanı Haydar Ali Yıldız, Okmeydanı'nda seçim çalışmaları kapsamında vatandaşlarla bir araya geldi. Yanından eşi de bulunan Yıldız provokatör bir grubun engellemesi ile karşı karşıya kaldı. O anlar kameralara da yansırken olay sonrası belediyeden açıklama geldi.

İstanbul Şişli Okmeydanı'nda seçim çalışması yapan AK Partili Beyoğlu Belediye Başkanı Haydar Ali Yıldız'ın da içinde bulunduğu otobüsün önü halk evinin olduğu bölgede bir grup tarafından kesildi. Yanında eşi de bulunan Yıldız ve beraberindeki vatandaşlara, terör örgütleriyle özdeşleşen 'zafer' işareti yapan grup, "Burada konuşma yaptırmayız" diyerek taşkınlık çıkardı. Gruptakilerin, ellerinde Türk bayrağı taşıyan kadınlara saldırdığı, yaşlı bir kadına yönelik sözlü hakarette bulunduğu aktarılan açıklamada, grup üyeleri hakkında hukuki inceleme başlatıldığı bilgisi verildi.

BELEDİYEDEN "ENGELLEME" AÇIKLAMASI

Beyoğlu Belediye Başkanı Haydar Ali Yıldız ve beraberindekilere, seçim çalışmaları sırasında Okmeydanı'nda bazı ideolojik gruplarca engellemede bulunulduğu belirtildi.

"SİZİN YAPMACIK KALPLERİNİZE MİLLETİMİZ CEVAP VERDİ"

Seçim sonrası mahalle mahalle teşekkür için dolaşırken saldırıya uğradıklarını belirten Haydar Ali Yıldız, sosyal medya bir açıklama yaptı. İşte Yıldız'ın o ifadeleri:

Bugün Okmeydanı’nda maalesef tatsız bir olay yaşadık. 'Bayrağı elden bırakma' türküsüyle Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın teşekkürlerini mahalle mahalle yaptığımız sevgi yürüyüşümüzde komşularımıza iletiyoruz. Seçim kampanyası süresince tam bir demokrasi şöleni yaşadığımız Beyoğlu'muzda bugün marjinal gruplar terör örgütünün zafer işaretini yaparak bize fiili saldırıda bulunmaya çalıştılar. Daha fazlası, elinde Türk bayrağı olan kadınlarımıza saldırdılar, yaşlı bir teyzemize ağza alınmayacak küfürler savurdular.

Muhalif seçmeni elleriyle yaptıkları yapmacık kalplerle kandıran, sevgi kazanacak diyerek algı yapan ama seçim gecesi tüm ülkenin önünde tiyatro oynayarak gerçeği saklayan iki büyükşehir başkanı; bu sevgisizlik, bu hazımsızlık, bu gerilim sizin eseriniz.

Sizin samimiyetsiz sevginize, yapmacık kalplerinize en güzel cevabı milletimiz verdi. Vatanını, bayrağını, devletini sakladığı tertemiz yüreklerini Recep Tayyip Erdoğan’a bir kez daha yuva yaptı, yurt yaptı.

28 Mayıs'ta bayrak kazanacak, vatan kazanacak, milletimiz kazanacak.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...