"Beynimi çalarlar" şüphesi duymuş!

"Beynimi çalarlar" şüphesi duymuş!

GÜNDEM Haberleri

Ünlü yazarın son dönemde yakınındaki kişilerden birisi olan gazeteci Cengiz Er, "Aytunç Altındal, 'Beynimi bile çalarlar' diyordu.

Hayata gözlerini yuman Aytunç Altındal'ın bir suikast sonucu mu öldürüldüğü şüpheleri giderek artıyor. Ünlü yazarın son dönemde yakınındaki kişilerden birisi olan gazeteci Cengiz Er, "Aytunç Altındal, 'Beynimi bile çalarlar' diyordu. Öteden beri, Alman, Amerikan ve Rus istihbaratları tarafından düzenlenen üç-beş suikast atlattığını söylüyordu. Hastalığı da çok hızlı bir seyir izledi. Kanseri azdıran bir ilaç olduğunu söylüyordu" dedi. Aytunç Altındal geçtiğimiz Nisan ayında, İsviçre'de verdiği bir TV röportajında suikast iddialarına ilişkin şunları söylemişti: "Kanser olmadığınız halde kanser ilaçları verilerek, sizi kanser hastası yapıyorlar. Bana daha evvel iki kere suikast yapıldı. Bu hastalıklar çıkmadan önce biyopsiler tertemiz çıktı. Sonra birdenbire bir ay içinde bütün vücudu saran kanserle karşılaştılar. Böyle bir tertip de var mı bunu anlayacağız. Dilerim ki böyle bir tertip yoktur, sigaradan mütevellit bir kanserdir. Ben böyle olsun isterim; ama öbür ihtimal de güçleniyor."
Fatih Vural İSTANBUL
TÜRKİYE GAZETESİ


nbsp;"Beynimi çalarlar" şüphesi duymuş!

SON RÖPORTAJI
Altındal ölümünden bir yıl önce Yazı İşleri Müdürümüz Yücel Koç'a, "Türkiye'deki en yaygın ve en sessiz çalışan Alman istihbaratıdır" demişti.



UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...