Beylikdüzü'nde panik! Bakımevinde yangın çıktı, 14 kişi hastanelik oldu

Düzenleyen:
- Güncelleme:

GÜNDEM Haberleri

İstanbul Beylikdüzü'ndeki bir bakımevinde yangın çıktı. Vatandaşların haber vermesinin ardından bölgeye çok sayıda itfaiye ve sağlık ekipleri yollandı. Bakımevinde kalan yaşlılar tahliye edildi, 14'ü hastaneye kaldırıldı. Alevler ise kısa sürede söndürüldü.

İstanbul Beylikdüzü'ne bağlı Kavaklı Mahallesi, Er Sokak'taki 4 katlı merkezin çatısında henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı.

ALEVLER BÜYÜMEDEN SÖNDÜRÜLDÜ

İhbar üzerine bölgeye çok sayıda itfaiye, sağlık ve polis ekibi sevk edildi. Kısa sürede olay yerine ulaşan itfaiye ekipleri, özel bakıma ihtiyaç duyan bireylere hizmet veren merkezdeki yangına müdahalede bulundu.

14 KİŞİ HASTANELİK OLDU

Merkezdeki yaşlılar tahliye edilerek, ambulanslara alındı. Yangını söndüren itfaiye ekipleri, ardından soğutma çalışması yaptı. İstanbul Valiliğinden yapılan açıklamada, şunlar kaydedildi: Yangın, olay yerine intikal eden itfaiye ekipleri tarafından söndürülmüş olup soğutma çalışması yapılmıştır. 75 yaşlımızın kaldığı bakımevinde sakinlerin tamamı tahliye edildi. Dumandan etkilenen bakımevi sakinlerinden 14'ü hastaneye kaldırıldı. Yaşlılarımızın hayati tehlikeleri yok.

Kaynak: Anadolu Ajansı

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...