Beylikdüzü’nde AVM’de yürüyen merdivende korkunç kaza: 6 yaşındaki çocuğun eli merdivene sıkıştı

Düzenleyen:
- Güncelleme:

GÜNDEM Haberleri

Beylikdüzü’nde bir AVM’nin yürüyen merdivenlerinde korkunç bir kaza meydana geldi. Annesiyle yürüyen merdivende giderken talihsiz bir şekilde düşen çocuğun eli merdivenlerin altına sıkıştı. İtfaiye ekipleri tarafından kurtarılan 6 yaşındaki çocuk hastaneye kaldırılırken olayla ilgili inceleme başlatıldı.

Beylikdüzü Barış Mahallesi’nde bulunan Alışveriş Merkezi'nde yürekleri ağza getiren bir kaza yaşandı. İhlas Haber Ajansı’nda yer alan habere göre,  6 yaşında bir kız çocuğu annesi ile gittiği AVM’nin yürüyen merdivenlerinden inerken düştü.

Beylikdüzü’nde AVM’de yürüyen merdivende korkunç kaza: 6 yaşındaki çocuğun eli merdivene sıkıştı

Kızın eli son basamakta bantın olduğu yere sıkıştı. Olay yerine ihbar üzerine gelen itfaiye ekipleri çocuğun elini demiri keserek kurtarabildi. Elinden ağır yaralanan çocuk annesinin kucağında taşındığı ambulans ile hastaneye kaldırıldı. AVM’ye gelen polis konuyla ilgili inceleme başlattı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...