Beşir Atalay: Usta bir gazeteciyi kaybettik

/ Kaynak: İHA
Beşir Atalay: Usta bir gazeteciyi kaybettik

GÜNDEM Haberleri  / İHA

Başbakan Yardımcısı Beşir Atalay, Mehmet Ali Birand'ı rahmetle andığını belirterek, "Türkiye'nin tabular ve yasaklar ülkesi olmaktan, her şeyin serbestçe konuşulup tartışılabildiği bugünlere geçişinde önemli rol oynamış usta bir gazeteciyi kaybettik" dedi.

Başbakan Yardımcısı Beşir Atalay, Mehmet Ali Birand'ı rahmetle andığını belirterek, "Türkiye'nin tabular ve yasaklar ülkesi olmaktan, her şeyin serbestçe konuşulup tartışılabildiği bugünlere geçişinde önemli rol oynamış usta bir gazeteciyi kaybettik" dedi. nbsp;
Atalay, gazeteci Mehmet Ali Birand'ın vefatına ilişkin mesaj yayımladı. Mesajda, "Mehmet Ali Birand, Türkiye'nin demokratikleşmesi ve sivilleşmesinde cesaretle ve en ileri derecede katkılar veren bir gazeteci ve düşünce adamıydı. Türkiye'nin tabular ve yasaklar ülkesi olmaktan, her şeyin serbestçe konuşulup tartışılabildiği bugünlere geçişinde önemli rol oynamış ve mesleğine olan aşkıyla son güne kadar da bu rolünü oynamaya devam etmiş usta bir gazeteciyi kaybettik. Kendisini rahmetle anıyorum, ailesine, basın camiasına ve sevenlerine başsağlığı diliyorum" ifadeleri yer aldı.

GÜNDEM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...