Beşiktaş'ta Oğuzhan şoku, Galatasaray derbisine yetişmesi zor

- Güncelleme:
Beşiktaş'ta Oğuzhan şoku, Galatasaray derbisine yetişmesi zor

GÜNDEM Haberleri

Beşiktaş için dünün tek tatsız olayı Oğuzhan'ın sakatlığıydı. Son durumunun bugünkü MR'dan sonra netleşeceği öğrenildi.

Beşiktaş için dünün tek tatsız olayı Oğuzhan'ın sakatlığıydı. Topsuz alanda sakatlık geçiren genç futbolcunun sağ arka adalesinde yırtık olabileceği ve son durumunun bugünkü MR'dan sonra netleşeceği öğrenildi. Oğuzhan'ın Galatasaray derbisine yetişmesinin şüpheli olduğu belirtildi.
İyi ki doğdun Sivok
Beşiktaş'ta Tomas Sivok'un dün doğum günüydü. 30 yaşına adım atan ve 1 gol 1 asistle adeta kendi kendisine hediye veren Çek futbolcu, "Benim için değil takımımız için çok önemli bir galibiyet bu. Geçen sene burada 3-0 mağlup olmuştuk. Bunun da rövanşını aldık" dedi. nbsp;
Karaman bombaladı
Sezon başında Bursaspor'da görevine son verilen Hikmet Karaman, dünkü yenilgi sonrası yeşil-beyazlı yönetimi eleştiren tweetler attı. Karaman mesajlarında, "Şimdi kimlerin görevine son verilmeli" ve "Taraftarı asla kandıramazsın" ifadelerini kullandı.
Agresif Motta
Beşiktaş'ın yeni transferi Ramon Motta dün ligde ilk defa on birde forma giydi. Başarılı futboluyla ön plana çıkan Motta agresifliğiyle de dikkat çekti. İlk yarıda Civelli'nin boğazına vuran ve yere yığan Brezilyalı oyuncu Yasin'e de sert girince sarı kart gördü.



UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...