Beşiktaş'ta korkunç olay! Denizde ceset bulundu

Düzenleyen: / Kaynak: Anadolu Ajansı
- Güncelleme:
Beşiktaş'ta korkunç olay! Denizde ceset bulundu

Gündem Haberleri  / Anadolu Ajansı

İstanbul'un Beşiktaş ilçesinde balıkçılar tarafından denizde bir erkek cesedi bulundu. Bölgeye çok sayıda ekibin sevk edilmesinin ardından cesedin İran uyruklu bir erkek olduğu belirlendi.

Arnavutköy İskelesisahil kesiminde, suda hareketsiz halde bir kişiyi gören balıkçıklar durumu polise bildirdi. İhbar üzerine bölgeye polis, sağlık ve Sahil Güvenlik ekipleri sevk edildi.

Polis iskelede güvenlik önlemi alırken, Sahil Güvenlik ekipleri de sudaki cesedi çıkardı. Savcı nezaretinde, olay yeri inceleme ekiplerinin çalışmasının ardından cesedin İran uyruklu Jaber Sabokah'a ait olduğu belirlendi.

'CESEDİN YÜZÜ TANINMAYACAK HALDEYDİ'

Ekiplerin incelemesinin ardından ceset, Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Olayın görgü tanıklarından balıkçı Ahmet Alioğlu, yaptığı açıklamada, "Balıkçılar tarafından bir ceset bulundu. Polis ve Sahil Güvenliğe haber verdiler. Cesedin yüzü tanınmayacak haldeydi." dedi.

Düzenleyen:  - Gündem
Kaynak: Anadolu Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...