Beratcan'ın annesi hakkında son dakika kararı!

Düzenleyen:
Beratcan'ın annesi hakkında son dakika kararı!

GÜNDEM Haberleri

Savcı Beratcan'ın annesinin serbest bırakılmasına itiraz etti, işte son gelişmeler...

Beratcan Karakütük cinayetinde savcı, anne Türkan Karakütük'ün serbest bırakılmasına itiraz etti. Beratcan'ın öldürülmesine ilişkin tutuklanması istemiyle mahkemeye sevk edildikten sonra serbest bırakılan anne Türkan Karakütük'ün serbest kalmasına soruşturma savcısı itiraz etti. İtirazı, anneyi serbest bırakan nöbetçi 2. Sulh Ceza Hakimliği değerlendirilecek. 

Katil zanlısı servis şoförü Ersin Kaşıkçı ve Beratcan'ın annesi Türkan Karakütük dün akşam saatlerinde "tutuklama" talebiyle mahkemeye sevkedilmiş, mahkeme Kaşıkçı'yı tutuklayıp cezaevine gönderirken şüpheli anne serbest bırakmıştı. 

Öte yandan cinayetin detaylarını haberlerde izleyen vatandaşlar, Beratcan'ın ailesinin yaşadığı evin pencerelerini taşla kırdı.

Kartal'da kaybolduktan 15 gün sonra cesedi bulunan 10 yaşındaki Beratcan'ın cinayete kurban gittiği anlaşılmıştı. Beratcan'ın annesi T.K. ile ilişki yaşadığı öğrenilen katil zanlısı servis şoförü Ersin Kaşıkcı, polis tarafından yakalanmıştı. Polisin sorguladığı Beratcan'ın annesi T.K. ise daha sonra serbest kalmıştı. 

Beratcan cinayetinde ortaya çıkan tüm detaylar, çevrede yaşayan vatandaşları da sinirlendirmişti. Beratcan'ın hikayesini televizyon haberlerinden izleyen bir gurup öfkeli vatandaş, dün akşam saatlerinde toplanarak ailenin yaşadığı eve gidip bağırıp çağırıp camları yerle bir etmişti. 

Son olarak yaşananların ardından Beratcan'ın anne ve babasının da evi terk ettiği ve henüz eve dönmediği de elde edilen diğer bilgiler arasındaydı...

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...