'Beni buradan çıkartacağınıza söz verin, iyileşeceğim' diyen 22 yaşındaki Sude'den acı haber

Düzenleyen:
- Güncelleme:

GÜNDEM Haberleri

Kahramanmaraş'ta meydana gelen depremde Hatay'da annesiyle birlikte enkaz altında kalan 22 yaşındaki Sude, depremin 44'üncü saatinde ekipler tarafından kurtarılmıştı. "Beni buradan çıkartacağınıza söz verin, iyileşeceğim. Dirayetli olacağım" diyen Sude, hayata tutunamadı.

Kahramanmaraş'ta meydana gelen 7,7 ve 7,6'lık depremler tüm Türkiye'yi hüzne boğdu. Başta Hatay ve Adıyaman olmak üzere Adana, Malatya ve Diyarbakır gibi çevre illerde de büyük yıkım meydana geldi. Depremlerde binlerce insan hayatını hayatını kayberken, enkaz altında kalanları arama kurtarma çalışmaları ise devam ediyor.

"DİYARETLİ OLACAĞIM" DEMİŞTİ

Hatay'ın Kırıkhan ilçesi Kurtuluş Mahallesi'nde Zonguldak'tan giden TTK'ya ait maden işçileri depremin 44'üncü saatinde 22 yaşındaki Sude Güler ve annesi Selda Güler'e ulaşmayı başardı. Ekiplere "Beni buradan çıkartacağınıza söz verin, iyileşeceğim. Dirayetli olacağım" diyen genç kız, annesiyle birlikte kurtarılarak enkazdan çıkartıldı.

22 yaşındaki Sude'den acı haber geldi. Genç kızın yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybettiği öğrenildi. (İHA)

KAHRAMANMARAŞ DEPREMİNDE İL İL SON DURUM

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...