Belediyenin Twitter'dan cevabı olay oldu

Belediyenin Twitter'dan cevabı olay oldu

GÜNDEM Haberleri

LGBTİ Onur Haftası'na destek için Twitter'daki logosunu süsleyen Eskişehir Odunpazarı Belediyesi'nin bir kullanıcıya verdiği cevap günün olayı oldu.

Lezbiyen, Gay, Biseksüel, Transgender ve İnterseks (LGBTİ) Onur Haftası'na destek için Twitter'daki logosunu gökkuşağı renkleriyle süsleyen Eskişehir Odunpazarı Belediyesi'nin bir kullanıcıya verdiği yanıt sosyal medyada günün olayı oldu.

23. LGBTİ Onur Haftası'na Twitter'dan kurumsal hesapla destek verenlerden biri de Odunpazarı Belediyesi oldu. Logosuna gökkuşağı renklerini ekleyen belediye, bir takipçisiyle polemik yaşadı. Hayli dikkat çeken polemik sosyal medyada gündem oldu.

"DOĞUŞTAN MI HOMOFOBİKTİNİZ, YOKSA SONRADAN MI OLDUNUZ"
Belediye'nin "Aşk örgütlenmektir" şeklindeki tweet'ine, "Bu iğrençlikle aşkı bir tutabilen cahil zihniyet benim belediyem olamaz" tepkisini veren bir kullanıcıya, belediyenin sosyal medya ekibi, "Doğuştan mı homofobiktiniz, yoksa sonradan mı oldunuz. Geçmiş olsun. Tedavi için yardımcı olabiliriz" yanıtını verdi. Bu tweet ise çok sayıda kişi tarafından paylaşıldı.

Belediyenin Twitter'dan cevabı olay oldu

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...