Belediyeler İhlas Medya’yı ağırladı

Belediyeler İhlas Medya’yı ağırladı

GÜNDEM Haberleri

İstanbul’da AK Partili belediyeler ilçelerinde önemli hizmetlere imza attı. Sancaktepe, Ümraniye ve Sultanbeyli belediyeleri de bunlar arasında...

İhlas Medya yöneticileri, Sancaktepe, Ümraniye ve Sultanbeyli belediyelerine ziyarette bulundu. 2009 yılında kurulan Sancaktepe Belediyesi’nin 9 yıllık faaliyetlerini anlatan Başkan İsmail Erdem, bu kısa sürede eşine ender rastlanan bir gelişim destanına imza attıklarını söyledi.
İnşa ettikleri kültür merkezleri, spor kompleksleri, sosyal yaşama alanları, bilgi evleri, gençlik merkezleri, meslek edindirme kursları, hastaneler, aile sağlığı merkezleri, engelliler için oluşturulan özel merkezler, park, cadde ve donatı alanlarıyla bölgeyi yepyeni bir çehreye kavuşturduklarını kaydeden Erdem, Selçuklu mimarisine uygun yeni belediye binası ile de vatandaşın yüksek hizmet standardına kavuştuğunu belirtti.
Çöp ve temizlik gibi konuların artık sıradanlaştığını, vatandaşın belediyelerden hizmet beklentisinin AK Parti belediyeciliği sayesinde çok yükseldiğini vurgulayan Başkan Erdem, sundukları sosyal imkanlarla gençlerin kötü alışkanlıklara ve yanlış kişilere yönelmesini de engellediklerini ifade etti.
Gösterdiği performansla görevdeki dördüncü dönemine imza atan Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can da, İhlas Medya yöneticilerine faaliyetleri hakkında bilgi verdi.
Göreve geldiğinde Ümraniye’deki en büyük sıkıntının iskan ve vatandaşın tapu problemi olduğunu söyleyen Can, “Muhalefet partilerinin de görüşlerini ve desteklerini alarak, vatandaşın bu sıkıntısını giderdik. Asla çözülemez denilen meseleleri akılcı yöntemlerle sona erdirdik. Görevde kaldığımız sürede, vatandaşımızın hakkına ve hukukuna azami riayet gösterdik” dedi.

Belediyeler İhlas Medya’yı ağırladı
AK Parti’nin en güçlü olduğu ilçelerden Sultanbeyli Belediye Başkanı Hüseyin Keskin ise 81 vilayetin tamamından göç alan bir ilçenin yöneticisi olarak sürekli vatandaşla iç içe olduklarını ve hizmetlerini aralıksız sürdürdüklerini kaydetti.
Ziyaretlerde gazetemizin Yayın Koordinatörü Yücel Koç da, İhlas Medya’nın faaliyetleri hakkında bilgi verdi. Türkiye gazetesi, TGRT Haber, İhlas Haber Ajansı ve TGRT FM’in Türkiye’de müstesna bir yere sahip olduğunu belirten Koç, İhlas Medya’nın, yarım asra varan geçmişinde, ülkemizin karşılaştığı pek çok hadisede yerli ve millî duruşundan asla taviz vermediğini anlattı. Türkiye Gazetesi’nin tiraj rekorunu bugüne kadar kimsenin kıramadığını, bugün de çok güçlü ve etkili bir noktada yer aldığını vurgulayan Koç, kuruluşundan bugüne sahibi değişmeyen tek gazete olarak, ilk günkü yayın çizgisinin devam ettiğini, ülkemize hizmet eden tüm kişi ve kuruluşları kayıtsız şartsız desteklemeyi sürdüreceklerini ifade etti.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...