Belediye anonsunu duyanlar kulaklarına inanamadı! "Ayak parçası bulundu" sözleri şaşkınlığa neden oldu

Düzenleyen:
- Güncelleme:

GÜNDEM Haberleri

Artvin'de bir köyde köylüler tarafından bulunan insana ait ayak parçası nedeniyle belediye hoparlörlerinden anons yapıldı. Yapılan anonsta insana ait ayak parçası bulunduğu belirtildi ve anonsunu duyanlar dehşete düştü.

Borçka ilçesine bağlı Karşıköy köyü dere kenarında bugün köylüler tarafından bir insana ait ayak parçası bulundu. Jandarma ekipleri konuyla ilgili inceleme başlatırken, Borçka Belediyesi'ne anons yapılması için konuyla ilgili başvurulması üzerine belediye hoparlörlerinden duyuru yapıldı.

'KAYIP AYAK İÇİN DNA TESTİ İSTEYENLER MÜRACAT ETSİN'

Kaybolan bir vatandaşa ait olma olasılığına karşın DNA testi için yapılan anons şaşkınlığa sebeb oldu. Yapılan anonsta “Artvin Borçka ilçesinde insana ait bir ayak parçası bulunmuştur. Kayıp şahısları bulunan ve DNA testi yaptırmak isteyenlerin Artvin Borçka İlçe Jandarma Komutanlığı’na müracaatta bulunmaları duyurulur” denildi.

Belediye anonsunu duyanlar kulaklarına inanamadı! "Ayak parçası bulundu" sözleri şaşkınlığa neden oldu

Öte yandan anons Kemalpaşa ve Hopa ilçeleri belediyelerinden de yapıldığı bildirildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...