Bebek arabasında bebek öldürdüler

Bebek arabasında bebek öldürdüler

GÜNDEM Haberleri

Amerika Birleşik Devletleri'nde New York polisi bebek arabasında bulunan bir bebeği silahla vurup öldüren bir adamı arıyor.

Amerika Birleşik Devletleri'nde New York polisi bebek arabasında bulunan bir bebeği silahla vurup öldüren bir adamı arıyor. Bir yaşındaki Antiq Hennis, Pazar gecesi şehrin Brooklyn bölgesinde bulunan Brownsville semtinde sokakta öldürüldü. Emniyet müdürü Raymond Kelly, asıl hedefin çocuğun babası olduğunu söyledi. Ailesiyle beraber hastaneye götürülen çocuk yüzünün sol tarafına aldığı kurşun yarasından burada ölü ilan edildi. New York Post gazetesine konuşan görgü tanığı Gina Gamboa, "3 veya 4 el silah sesi duydum. Bebek arabasının yanında bir adam 'Oğlum vuruldu! Oğlum vuruldu!' diye bağırıyordu. Çılgına dönmüştü." dedi. New York Belediye Başkanı Michael Bloomberg cinayetin "aile, toplum ve şehir için trajedi" olduğunu söyledi. Amerika'da daha önce de bebek arabasında bulunan bir bebek öldürülmüştü. Cuma günü Georgia eyaletinde 18 yaşında bir adam, annesi cüzdanını teslim etmeyen 13 aylık Antonio Santiago'yu öldürmekten suçlu bulundu. bbcturkce
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...