Bebeğini 5. kattan atan anne: Hamile olduğumu bilmiyordum

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Bebeğini 5. kattan atan anne: Hamile olduğumu bilmiyordum

GÜNDEM Haberleri

Antalya'da yeni doğan bir bebek 5. kattan aşağıya atılmıştı. Gözaltına alınan 15 yaşındaki Gürcistan uyruklu anne ifadesinde; "Hamile olduğumu bilmiyordum. Bebek ölü doğdu. Bende paniğe kapılarak aşağıya attım" dedi.

Antalya’da yeni doğan bir bebeğin 5. kattaki balkondan aşağıya atıldığı olayda anne, kızı ve baba tutuklandı. Bebeğin annesinin 15 yaşındaki Gürcistan uyruklu N.S. olduğu öğrenildi. İlk ifadesinde söyledikleri ise şaşkına çevirdi. Korkunç olay, Alanya ilçesi Konaklı Mahallesi'nde yaşandı. Sabah saatlerinde yeni doğan bir bebeği apartman girişinde gören vatandaşlar durumu hemen yetkililere haber verdi. İhbar üzerine bölgeye jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yeni doğan bebeğin cinsiyetinin kız olduğunu ve  hayatını kaybettiğini belirledi.

Bebeğini 5. kattan atan anne: Hamile olduğumu bilmiyordum

BEDEĞİN 5. KATTAN ATILDIĞI GÜVENLİK KAMERASINDAN TESPİT EDİLDİ

Jandarma ekipleri yaptıkları incelemeler ve güvenlik kamerası görüntülerinde bebeğin apartmanın 5. katından atıldığını tespit etti. 6. dairenin giriş ve banyo penceresindeki kan lekeleri nedeniyle Gürcistan uyruklu anne İ.S. (55), kızı N.S. (15) ve baba B.S. (55) gözaltına alındı.

Bebeğini 5. kattan atan anne: Hamile olduğumu bilmiyordum

BEBEĞİNİ BALKONDAN ATAN 15 YAŞINDAKİ ANNENİN İFADESİ ORTAYA ÇIKTI

Yapılan incelemeler sonucunda yeni doğan ve apartmanın 5. katından atılan bebeğin 15 yaşındaki N.S.’ye ait olduğu belirlendi. Jandarmadaki işlemlerinin ardından anne İ.S., baba B.S. ve kızları N.S. adliyeye sevk edildi. N.S.'nin savcılık ifadesinde, “Hamile olduğumu bilmiyordum. Tuvalete girdiğim sırada sancım başladı. Daha sonra doğum gerçekleşti. Bebek ölü doğdu. Bende paniğe kapılarak aşağıya attım” dediği öğrenildi.

Bebeğini 5. kattan atan anne: Hamile olduğumu bilmiyordum

3 KİŞİ TUTUKLANDI

Savcılık ifadelerinin ardından mahkemeye çıkarılan anne İ.S., baba B.S. ve kızları N.S. tutuklanarak Alanya L Tipi Cezaevi'ne gönderildi.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...