Bayram ve tatil bitti, trafik çilesi devam etti

Düzenleyen:
- Güncelleme:

GÜNDEM Haberleri

Bayram tatilini memleketlerinde ya da tatil beldelerinde geçirenlerin dönüş çilesi bitmek bilmiyor. Türkiye'nin bir çok güzergahında trafik felç, İstanbul'da da durum farklı değil. İşte akışın durma noktasına geldiği yerlerde son durum...

Okullara verilen ara ile bayram tatilinin son gününde dönüşe geçen tatilciler kaosun ortasında kaldı. Kuzey Marmara ve Anadolu otoyollarının Kocaeli kesiminde araçlar tampon tampona ilerledi. Kuzey Marmara Otoyolu'nun İzmit gişeler mevkisinde akıcı yoğunluk gözlenirken, T5 tüneli girişinde yavaşlayan araçlar uzun kuyrukların oluşmasına sebep oldu.

Bayram ve tatil bitti, trafik çilesi devam etti

Anadolu Otoyolu'nun İzmit gişeleri ile Bekirdere rampasında kalan bölümde ilerleme var ama genel akış ağır olarak devam ediyor. 

Bayram ve tatil bitti, trafik çilesi devam etti
Fatih Sultan Mehmet Köprüsü, 15 Temmuz Şehitler Köprüsü ile Avrasya Tüneli'nin Avrupa Yakası geçişlerinde araç kuyrukları meydana geldi.

Bayram ve tatil bitti, trafik çilesi devam etti

MAÇTAN ÇIKAN TARAFTARLAR TRAFİĞE DAHİL OLDU

Spor Toto Süper Lig'in 31. haftasında oynanan Galatasaray-VavaCars Fatih Karagümrük maçının ardından Nef Stadyumu'ndan çıkan taraftarlar nedeniyle TEM Otoyolu Seyrantepe mevkisi Edirne istikametinde araç yoğunluğu oluştu.

TEM Otoyolu Ankara istikameti Mahmutbey mevkisinde de yoğunluk gözlendi.

Bayram ve tatil bitti, trafik çilesi devam etti

Bölgedeki trafik öğle saatlerinden beri devam ediyor...

Kuzey Marmara Otoyolu ile TEM Otoyolu arasındaki bağlantıyı sağlayan Kemerburgaz Yolu TEM istikameti ve Hasdal'da da araç yoğunluğu devam ediyor.

D-100 kara yolu Haliç Köprüsü girişinde her iki istikamet yoğun olmasına rağmen araçlar trafikte ilerleyebiliyor.

(AA-İHA)

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...