Bayram günü feci kaza! Bir aile parçalandı: 3 ölü, 2 yaralı

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Bayram günü feci kaza! Bir aile parçalandı: 3 ölü, 2 yaralı

GÜNDEM Haberleri

Antalya Akseki'de kaza yaşandı. Zeynal Abidin Özen idaresindeki otomobil uçuruma yuvarlandı. Sürücü kazayı yaralı olarak atlattı. Ancak bayram ziyareti için Malatya'dan yanına gelen İbrahim Hayri Özen, eşi Nuran Özen ve kızı Ezgi Özen hayatını kaybetti. Aileden geriye ise bir tek çiftin oğulları Ahmet Özen kaldı.

Kurban Bayramı'nın birinci gübü Antalya'dan acı bir haber geldi. Akseki ilçesi Kepezbeleni Mahallesi Oymapınar Barajı mevkiinde virajı alamayan Zeynal Abidin Özen (65), otomobili uçuruma devirdil. Metrelerde yüksekten düşen araç hurdaya döndü. 

Bayram günü feci kaza! Bir aile parçalandı: 3 ölü, 2 yaralı

ÇİFT OLAY YERİNDE CAN VERDİ

Çevredekilerin ihbarı üzerine bölgeye 112 Acil Sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi. Uçuruma inen ekipler, araçtaki İbrahim Hayri Özen (56) ile eşi Nuran Özen'in (53) hayatını kaybettiğini belirledi. Çiftin kızları Ezgi Özen (24) ile oğulları Ahmet Özen (18) ve sürücü yaralı olarak kurtarıldı.

Bayram günü feci kaza! Bir aile parçalandı: 3 ölü, 2 yaralı

BİR ACI HABER DE HASTANEDEN GELDİ

Yaralılar, ambulanslarla hastaneye kaldırıldı. Durumu ağır olan Ezgi Özen, doktorların bütün çabalarına rağmen hayata tutunamadı. Diğerlerinin tedavisi sürerken ailenin Malatya'da yaşadığı, akrabaları olan Zeynal Abidin Özen'in yanına bayram ziyaretine geldiği belirtlidi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı - Anadolu Ajansı

 

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...