Bayram günü acı olay! 9 yaşındaki Rüzgar Efe canından oldu

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Bayram günü acı olay! 9 yaşındaki Rüzgar Efe canından oldu

GÜNDEM Haberleri

Kahreden haber Sakarya'dan geldi. Rüzgar Efe'nin dayısı ile bindiği motosiklet kontrolden çıkarak devrildi. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda ekip sevk edildi. Talihsiz çocuk olay yerinde yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Sakarya’nın Geyve ilçesinde motosiklet devrilmesi sonucu bir kişi öldü, bir kişi de yaralandı. İhlas Haber Ajansı'nın haberine göre; 
Kaza, Safibey Mahallesi mevkiinde yaşandı. 36 yaşındaki Y.T. idaresindeki motosiklet, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi neticesinde kontrolden çıkarak devrilip metrelerce sürüklendi. 

DAYISI İLE ÇIKTIĞI YOL SONU OLDU

Kazada Y.T. ve arkasında bulunan 9 yaşındaki yeğeni Rüzgar Efe G. ağır yaralandı. Durumun haber verilmesi üzerine bölgeye gelen sağlık ekiplerince yapılan müdahalelere rağmen küçük çocuk kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Yaralı sürücü Y.T. ise Geyve İlçe Devlet Hastanesine kaldırıldı. Polis kaza ile ilgili inceleme başlattı.

Kaynak: İHA

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...