Bayram bile edemedik, ne olur oğlumuzu bulun

Bayram bile edemedik, ne olur oğlumuzu bulun

GÜNDEM Haberleri

Kilis'te 27 gün önce kaybolan ve IŞİD tarafından kaçırıldığı öğrenilen piyade er Sefer Taş'ın ailesinin üzüntülü bekleyişi bayramda da devam etti.

Taş'ın Iğdır'ın Aralık ilçesine bağlı Aşağı Aratan köyündeki baba evinde hüzün hâkim. Oğlunun resmini elinden düşürmeyen ve ilaçla ayakta durabilen gözü yaşlı anne Senem Taş, devlet büyüklerinden evladının sağ salim bulunmasını istedi. Sürekli oğluyla ilgili bir haber beklediklerini bildiren baba Aydın Taş ise, “Bu bayramı birlikte geçirmeyi planlıyorduk. Oğlum bana olay yaşanmadan dört gün önce telefon açtığında, 'Baba bayram iznine geleceğim' demişti. Bu ayın onunda gelecekti, ama bize bu kötü haber geldi. Bu bayramı böyle geçirdik, kurban bile kesmedik. Ben devlet yetkililerinden kendi evlatları kaçırılmış gibi çalışma yapmalarını istiyorum” diye konuştu. 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...