Batman'da su kuyusu faciası! Tahliye için girdiler, aynı aileden 5 kişi zehirlendi

Düzenleyen: / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
- Güncelleme:
Batman'da su kuyusu faciası! Tahliye için girdiler, aynı aileden 5 kişi zehirlendi

GÜNDEM Haberleri  / İhlas Haber Ajansı

Batman’ın Beşiri ilçesinde su tahliyesi için girdikleri kuyuda su motorundan çıkan gazdan zehirlenen aynı aileden 5 kişi baygın halde yukarı çıkarıldı. Zehirlenen 5 kişi Batman Eğitim Araştırma hastanesine kaldırıldı.

Aynı aileden 5 kişinin girdikleri su kuyusu az kalsın sonları oluyordu.  Beşiri ilçesi Duruca köyünde su tahliyesi için kuyuya giren Mahmut Can Gezer’den bir süre haber alamayınca Hüseyin Gezer, Murat Gezer, Uğur Gezer babalarını kontrol etmek istedi. 4 kardeş de kuyudan çıkmayınca akrabaları Tarık Çotek de 10 metrelik kuyuya girdi.

BAYGIN HALDE YUKARI ÇIKARILDILAR, HASTANELİK OLDULAR

Seslenmelerine rağmen kuyudan herhangi bir cevap alamayan çevredeki vatandaşlar, durumu 112 Acil Çağrı Merkezine bildirdi. Kuyuya inen itfaiye ekibi, su motorundan çıkan gazdan zehirlendiği belirlenen baygın haldeki 5 kişiyi yukarı çıkardı. Kuyudan çıkarılan 5 kişi Batman Eğitim Araştırma hastanesine kaldırıldı.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...