Batman’da eski koca dehşeti! Okul önünde kurşun yağdırdı: Ölü ve yaralılar var

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Batman’da eski koca dehşeti! Okul önünde kurşun yağdırdı: Ölü ve yaralılar var

GÜNDEM Haberleri

Batman’da bir kişi, yeğenini okula bırakan 4 ay önce boşandığı eşiyle okul önünde tartışmaya başladı. Ahmet Doğan adlı şahıs o anlarda k eski eşine, kayınbiraderine ve yeğenine kurşun yağdırdı. Kayınbiraderi olay yerinde hayatını kaybederken 2 kişi ise yaralandı. Olaya ilişkin soruşturma başlatıldı.

4 ay önce boşandığı eski eşiyle karşılaşan adam okul önünde dehşet saçtı. Batman'da Aydın Konak Mahallesi'nde meydana gelen olayda eski eşi Edibe Güneş, kardeşi Aziz Güneş ile birlikte yeğeni Recep Güneş’i okula bırakırken koca Ahmet Doğan okulun önünde yollarını kesip tartıştı. Tartışmanın büyümesiyle cinnet getiren Ahmet Doğan, belindeki silahı çıkartarak kurşun yağdırdı.

OLAY YERİNDE HAYATINI KAYBETTİ

43 yaşındaki Aziz Güneş, olay yerinde hayatını kaybetti. Edibe Güneş ve yeğeni Recep Güneş, ağır yaralandı. Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda 112 Acil Sağlık ve polis ekipleri sevk edildi.

Ağır yaralan Edibe Güneş ve Recep Güneş Batman Eğitim araştırma hastanesine kaldırıldı.  Olay yerine hayatını kaybeden Aziz Güneş otopsisi yapılmak üzere morga kaldırıldı. Polis olayla ilgili inceleme başlattı.(İHA)

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...