Batman'da 5 gündür aranan uzman çavuşun cesedi bulundu

Düzenleyen: / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
- Güncelleme:
Batman'da 5 gündür aranan uzman çavuşun cesedi bulundu

GÜNDEM Haberleri  / İhlas Haber Ajansı

Batman'da yaşayan uzman çavuş Adem Y.'den 5 gündür alınamıyordu, korkunç gerçek ev sahibinin kirayı almak için kapıyı çalması ile ortaya çıktı.

Batman’da 5 gündür kendisinde haber alınamayan uzman çavuş ölü bulundu. Merkez Belde Mahallesi F1 Home Konutlarında ikamet eden uzman çavuş Adem Y.'nin ev sahibi kirayı almak için eve gitti.

KAPISINI KIRARAK GİRDİKLERİ EVDE KORKUNÇ BİR MANZARA İLE KARŞILAŞTILAR

Kapıyı çalan ev sahibi, açan olmayınca durumu emlakçıya ve askerin arkadaşına bildirdi. Adrese gelenler çalan kapının açılmaması üzerine telaşa kapıdı. Uzman çavuşun arkadaşları evin kapısını kırarak içeri girdiklerinden korkunç bir manzara ile karşılaştı. 

SİLAHLA VURULMUŞ HALDE BULUNDU

Adem Y. silahla vurulmuş halde bulundu. Durumun 112 Acil Çağrı Merkezine bildirilmesi üzerine olay yerine polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Ceset, savcılık incelemesinin ardından otopsi yapılmak üzere Batman Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı.

EVİ 20 GÜN ÖNCE KİRALADIĞI ORTAYA ÇIKTI

Bir çocuk babası olan uzman çavuşun daireyi 20 gün önce kiraladığı öğrenildi. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...