Basketbolun efsanesi Mehmet Okur’dan Fenerbahçe itirafı

Düzenleyen: / Kaynak: Haber Merkezi
- Güncelleme:
Basketbolun efsanesi Mehmet Okur’dan Fenerbahçe itirafı

GÜNDEM Haberleri  / Haber Merkezi

Türk basketbolun efsane isimlerinden Mehmet Okur flaş açıklamalarda bulundu. Okur, Fenerbahçe'de görev almak istediğini söyledi.

Kariyerindeki başarılarıyla şimdiden Türk basketbol tarihinin efsane oyuncuları arasına giren Mehmet Okur, Fenerbahçe ile ilgili flaş açıklamalarda bulundu.

2004 yılında Detroit Pistons ile NBA şampiyonluğu kazanan ve bunu başaran ilk Türk oyuncu olan Mehmet Okur, Fenerbahçe'de görev almak istediğini açıkladı.

"İSTEDİM AMA OLMADI"

İşte Mehmet Okur'un açıklamaları:

NBA'de çılgın bir tempo olduğu için orada bir hedefim yok, Avrupa'da başarılı olmak istiyorum. Fenerbahçe'de çalışmak istedim ancak olmadı. Oyunculukta da aktif olarak Fenerbahçe'de bırakmak istedim ancak yaşadığım sakatlıktan dolayı tendon ve belimdeki sakatlıklardan dolayı basketbolu bırakmak zorunda kaldım.

"İNŞALLAH FENERBAHÇE’YE HİZMET EDERİM"

Böylelikle istediğim hedefi gerçekleştiremedim. İleride inşallah Fenerbahçe organizasyonun bir parçası olup kulübe hizmet edebilirim.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: Haber Merkezi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...