Başkentte hastanede polislere saldıran anne ile eli bıçaklı oğlu gözaltında

Düzenleyen: / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
- Güncelleme:
Başkentte hastanede polislere saldıran anne ile eli bıçaklı oğlu gözaltında

GÜNDEM Haberleri  / İhlas Haber Ajansı

Ankara’da hastanede saldırgan tavırlar sergileyerek, çevredekilere bıçak savuran adam ve polise mukavemette bulunarak üniformasını yırtan annesi gözaltına alındı. Ayrıca anne ve oğlu hakkında ayrıca 'Beyaz Kod' tutanağı düzenlendi.

Hasta terörüne bir yenisi de Ankara'da eklendi. Ann ve oğlu hastanede dehşeti yaşattı, yetmedi polise dahi saldırdı. Olay, dün saat 20.00 sıralarında Hacettepe Üniversitesi Hastanesi acil servisinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre U.C.G., annesi S.Y. ile birlikte geldiği hastanede, çevredekilerle bilinmeyen nedenle tartıştı. 

OĞLU BIÇAKLA SALDIRDI, ANNESİ POLİSİN ÜNİFORMASINI YIRTTI

Çevredekilerin durumu bildirmesi üzerine hastane polisi ile takviye polis ekipleri tartışmanın yaşandığı yere sevk edildi. Güvenlik güçleri ile polisin sakinleştirmeye çalıştığı U.C.G., çevresindekilere belinden çıkardığı bıçağı savurdu. U.C.G. kısa süreli arbede sonucu etkisiz hale getirilirken, o sırada annesi S.Y. saldırdığı bir polisin üniformasını yırttı.

S.Y. polis merkezindeki ifadesinin ardından serbest bırakılırken, U.C.G. hakkında adli işlem başlatıldı. Anne ve oğlu hakkında ayrıca 'Beyaz Kod' tutanağı düzenlendi.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...