Basın Ekspres’te feci kaza! Emniyet kemerini takmadı otomobilin camından fırladı

Düzenleyen:
- Güncelleme:

GÜNDEM Haberleri

Bahçelievler Basın Ekspres Yolu’nda seyir halindeki bir sürücü kontrolünü kaybedip bariyerlere çarptı. Emniyet kemerinin arkadan bağlı olan sürücü otomobilin ön camından fırlayarak ağır yaralandı. 

İstanbul Bahçelievler Basın Ekspres Yolu Çobançeşme kavşağında meydana gelen kazda iddiaya göre, seyir halindeki otomobil sürücüsü kontrolünü kaybedip bariyere çarptı. Kazanın etkisiyle sürücü emniyet kemerini takmadığı için camdan yola fırladı. Kazayı gören vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yaralı sürücüye ilk müdahale çevredeki vatandaşlar tarafından yapıldı. 

Basın Ekspres’te feci kaza! Emniyet kemerini takmadı otomobilin camından fırladı

EMNİYET KEMERİNİ ARKADAN BAĞLAMIŞ

Sağlık ekiplerinin gelmesiyle birlikte ağır yaralı sürücü ambulans ile hastaneye kaldırıldı. Kaza yerinde yapılan inceleme de sürücünün emniyet kemerini arkadan bağladığı görüldü. Kaza nedeni ile trafik polis ekipleri tarafından tek şeritten kontrollü olarak sağlandı. Aracın çekici ile yoldan kaldırılması ile trafik normale döndü.

Basın Ekspres’te feci kaza! Emniyet kemerini takmadı otomobilin camından fırladı

“CAMDAN FIRLADIĞI ANI GÖRDÜM”

Kazayı görüp yardıma koşan Şehmus Altunkılıç, “Kazayı ilk gördüğümde sürücü aracın camından yola fırlıyordu. Ben koşarak gidip ilk yardım yaptım. Kafasında yarıklar vardı. Bacağında ve kolunda da sıkıntı vardı. Bariyere vurup camdan fırladığını gördüm. Bilinci açıktı” dedi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...